Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Stuttgart slavio protiv Werdera, sjajan pogodak Gentnera

Primorac
Foto: Saša Zinaja
1/2
13.04.2012.
u 23:32

U prvoj utakmici 31. kola Bundeslige Stuttgart je na svom terenu pobijedio Werder sa 4:1

Gosti su poveli u 25. minuti pogotkom Marcusa Rosenberga. Do kraja prvog dijela Stuttgart je preokrenuo rezultat, a posebno vrijedi istaknuti prekrasan pogodak Gentnera za 1:1 u 37. minuti. Prije odlaska na odmor Harnik je neometan s dva metra ubacio loptu u mrežu.

Nakon osam minuta igre u nastavku Martin Harnik zabio je za 3:1, a njemački reprezentativac Cacau je pogotkom u 89. minuti postavio konačnih 4:1.

Stuttgart je ovom pobjedom i 26 osvojenih bodova uz Borussiju najuspješnija bundesligaška momčad u ovoj godini. Oni su sada četiri boda od Borussije Mönchengladbach kojaje na četvrtom mjestu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:47 14.04.2012.

Stutgart rastura,mogu se boriti i za Ligu Prvaka.A veliku ulogu tu ima i Ibisevic njihov trenutno najbolji strijelac,iako prvi puta nje postigao gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije