Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkaz Lucescuu

'Stroj za golove' vratio se u Ajax, Mancini pronašao novi klub

Roberto Mancini
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
01.06.2017.
u 20:51

Nije tajna da je Ajax moja ljubav. U dobroj sam formi i jedva čekam početak priprema, kazao je Huntelaar.

Nizozemski nogometaš Klaas-Jan Huntelaar (33) vratio se u Ajax s kojim je u četvrtak potpisao jednogodišnji ugovor.

 "Nije tajna da je Ajax moja ljubav. U dobroj sam formi i jedva čekam početak priprema", kazao je Huntelaar, koji je za Ajax igrao od 2006. do 2008. godine i u tom razdoblju zabio je 105 golova.

 Proteklih sedam godina proveo je u Schalkeu, a tijekom karijere igrao je i za Real Madrid te AC Milan, dok je u reprezentaciji Nizozemske u 76 nastupa zabio 42 gola.

Talijanski nogometni stručnjak Roberto Mancini postao je novi trener Zenita iz Sankt Peterburga s kojim je u četvrtak potpisao trogodišnji ugovor.

Mancini je na trenerskoj klupi Zenita naslijedio Rumunja Mirceu Lucescua, koji je dobio otkaz nakon što je rusko prvenstvo završio tek na trećem mjestu, pa je klub ostao bez plasmana u Ligu prvaka.

 Ruski mediji tvrde da će Mancini imati godišnju plaću od pet milijuna eura.

Mancini je bio godinu dana bez posla, a posljednji klub koji je trenirao bio je milanski Inter. Tijekom trenerske karijere vodio je i Fiorentinu, Lazio,, Manchester City te Galatasaray.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije