Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi u njemačku

Strinića, osim Lazija i Rome, žele Palermo i Udinese

'21.04.2010. stadion Poljud, Split - Prva finalna utakmica Hrvatskog kupa izmedju Hajduka i Sibenika. Ivan Strinic.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
13.05.2010.
u 20:38

Reprezentativac bijelih čeka utakmicu pod Bilićem i odluku Hajdukova Nadzornog odbora koji mora odrediti odštetu.

Ivan Strinić definitivno je u euromodi. Talijanski mediji javili su da su za kupnju Hajdukova lijevog bočnog silno zainteresirani Lazio i Roma. Već se i barata iznosima od četiri-pet milijuna eura odštete. Lazio bi za Strinića bio dobar izbor s obzirom na to da je tamo Edoardo Reja koji silno cijeni Strinića.

No, nisu Rimljani jedini koji u Italiji žele reprezentativca bijelih. Signale je odaslao i Udinese, javio se i Palermo, ali ta dva kluba, s obzirom na platežnu moć, imaju minimalne izglede u utrci s Lazijem i Romom.

Strinić će potkraj svibnja igrati za reprezentaciju Hrvatske i nekako u to vrijeme trebao bi se i realizirati njegov eventualni odlazak. S tim da se zna da bi Strinić rado igrao u Bundesligi u kojoj su Hrvati u modi, a i iz Njemačke, baš kao i iz Francuske, ima nekih ponuda.

Zasad kod Strinića nema žurbe, ima ugovor s Hajdukom do lipnja 2012. godine i čeka da Nadzorni odbor odredi kolika je odšteta za njega. Gotovo je sigurno da će Strinić biti na prodaju, posebno ako stigne ponuda vrednija od 3 milijuna eura.

Polako se zatvara krug oko prijateljske utakmice s HSV-om što se ima igrati ovog ljeta. Datum dvoboja Hajduka i HSV-a bio bi 14. srpnja i ta utakmica bila bi generalka bijelih za početak prvenstva Hrvatske i igranja u 3. pretkolu Europske lige. (om)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije