Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Slovačke

Strinić otpao, Ćorluka se seli na lijevi bok

slaven bilic
antonio bronić/Pixsell
09.08.2010.
u 19:47

Bilić je ostao bez lijevih bočnih igrača, a osjeti li Pranjić da ne mora ostati uza suprugu, dobrodošao je u Bratislavu. No, Bilić ga neće ponovno zvati.

I dok Slaven Bilić u napadu nema baš nikakvih problema, vratar i uža obrana danas su ipak bolne točke.

– Što se golmana tiče, nije idealno, ali nije baš niti bezizlazno – govorio je u šiframa izbornik.

Shvatili smo da će braniti Runje, a trenutačno je problematična pozicija lijevoga bočnog igrača. Ozlijedio se Strinić, u kojeg je polagao velike nade, a Pranjić je uza suprugu koja je rodila.

No, bit će to prilika da Bilić na lijevom boku provjeri Vedrana Ćorluku. Možda bi na toj poziciji igrao Šimunić, što mu ne bi bilo prvi put, no kako će drugi stoper biti Schindelfeld, Bilić ipak neće ići u takav rizik. To su sada jedini problemi. U srednjem redu i napadu izbor je bogat.

Izbornik još dvoji hoće li igrati u sustavu 4-4-2, koji najviše voli (Runje - Srna, Schindelfeld, Šimunić, Ćorluka - Rakitić, Vukojević, Modrić, Kranjčar - Dudu, Olić) ili 4-2-3-1 (Runje - Srna, Schindelfeld, Šimunić, Ćorluka - Vukojević, Rakitić - Olić, Kranjčar, Modrić - Dudu).

Što god odlučio, obje se varijante čine zanimljivima, Slovačka je suparnik koji Bilićeve dečke i te kako može natjerati na maksimalne napore. Ipak se radi o sudioniku osmine finala SP-a.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
21:03 09.08.2010.

Opet Bilićevi eksperimenti sa lijevim bekom! Taj nikako ništa da nauči. Manuel Pamić igra u životnoj formi ,standardan je u Sparti,gledati ćemo ga u Ligi prvaka,ali on nije dovoljno dobar za Bilića. Biliću su bolji lijevi bekovi Čale,Pokrivač,Pranjić,Strinić,pa i Ćorluka!

LA
Lass
20:30 09.08.2010.

Možda se varam, ali imam neki jaako dobar osjećaj vezan uz repku. Ne zato jer svi pričaju da Bilić ima slatke muke već zato jer znam da rasturaju po Europi i da si ne žele više rušiti ugled. Biliću samo naprijed!

CJ
can@jisraM
04:14 10.08.2010.

Problem LIJEVOG beka ce izgleda Bilica pokopati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije