Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STVANO MU IDE

Strelovit uspon mladog Hrvata: Debitirao za vatrene pa u Njemačkoj doživio veliku čast

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
Luka Stanzl/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.10.2021.
u 21:57

- Uslijed ovog produljenja ugovora želim zahvaliti svima u klubu što vjeruju u mene, a ja ću se nastaviti truditi kako sam i proteklih mjeseci. U tom razdoblju sam uživao u svakoj sekundi u Bayernu - rekao je Stanišić.

Josip Stanišić, odnedavno novo lice u hrvatskoj reprezentaciji, potpisao je produljenje ugovora sa svojim klubom, minhenskim Bayernom.

Prijašnji ugovor Stanišića i njemačkog prvaka je trajao do 2023., a sada ga je Stanišić produljio do 2025. godine. U Bayernu je 21-godišnji Stanišić od 2017. godine. Nakon što je prošao mlađe uzraste kluba iz Bavarske, od 2019. do ove godine je igrao za tamošnju drugu momčad.

Od početka aktualne sezone krenuo je streloviti uspon ovog desnog bočnog igrača. Ukupno je za Bayern ove sezone upisao osam nastupa (sva natjecanja), od čega je četiri puta startao od prve minute. U Bundesligi gdje je Bayern trenutačno vodeći Stanišić ima šest nastupa.

- Moji su ciljevi u Bayernu jasni. Želim pomoći momčadi u najvećoj mogućoj mjeri te želim da moje igre doprinesu osvajanju što većeg broja titula. Uslijed ovog produljenja ugovora želim zahvaliti svima u klubu što vjeruju u mene, a ja ću se nastaviti truditi kako sam i proteklih mjeseci. U tom razdoblju sam uživao u svakoj sekundi u Bayernu - rekao je Stanišić.

Ovog igrača je krenulo i na reprezentativnom planu te je nedavno debitirao za hrvatsku reprezentaciju. Odigrao je cijelu kvalifikacijsku utakmicu protiv Cipra, a potom nešto više od sat vremena protiv Slovačke.

- Josip je napredovao i dobitak je za našu momčad. Vrlo je pouzdan igrač koji je snažan u duelu, siguran i može stvarati pritisak prema naprijed. Na svakom treningu daje sve od sebe i tako treba nastaviti - rekao je Hasan Salihamidžić, član uprave Bayerna.

>> Pogledajte i video o Zlatku Daliću

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar jumanji
jumanji
08:55 16.10.2021.

dečko ima kvalitet igre koji će, vjerujem ,kada se još malo navikne na seniorski nogomet stasiti u velikana svjetskog nogometa.,

DU
Deleted user
22:24 15.10.2021.

I nije se baš istaknuo u prvijencu.

Avatar Apsalar
Apsalar
22:17 15.10.2021.

Stvano?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije