Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGNUO U NESREĆI
Povratak na članak

Stravične scene: Pogledajte kako izgleda Bryantov helikopter nakon pada

Prema nepotvrđenim podacima, Kobe Bryant je putovao s još četiri osobe u privatnom helikopteru koji se srušio, a nesreću nitko nije preživio.

Komentari 6

MA
marli
22:32 26.01.2020.

Koje ljudsko licemjerje. Pričaju samo o Kobeu, njegovoj pogibiji i obitelji, a ne priča se o ostalim poginulim i njihovim obiteljima - kao da nisu vrijedni apsolutni ništa. Ljudsko licemjerje je jezivo.

VL
GR
gragakarlovac
22:20 26.01.2020.

Ne trebamo vidjeti sliku helikoptera. Prije svega otac i kćer izgubili život. Kobe kao i sve druge legende u sportu imao strašnu radnu naviku.

VL
BR
bruno877
23:35 26.01.2020.

Meni je i dalje srce uz Blagu Zadru, Damira Tomljanovića Gavrana, Predraga Matanovića, Jarbola, Patka, Čađe, Pilota i more drugih heroja koje sam znao i koji su radili nešto ozbiljno. Žao mi je KB i kćeri, ali meni ne znače ništa u životu.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
23:13 26.01.2020.

I Bara je jučer poginula na pješačkom.

VL
DA
danijelrukavina4
08:11 27.01.2020.

Čudno. Nešto je tu čudno. Amerikanci šokirani. Pažnja je skrenuta. Od helikoptera, po slikama, nije ostalo puno. Stvari razasute dosta široko okolo. Ne znamo da li je helikopter pao, pa eksplodirao, ili je u zraku eksplodirao. Po slici, izgleda da je u zraku već eksplodirao. Eksplozija raznijela helikopter. Eksplodiralo je, vjerojatno, gorivo u helikopteru. Ne znam da li od goriva može nastati takva eksplozija, da tako raznese helikopter.Žao mi je poginulih ljudi, ali da mi je sve to čudno, je. Čudno mi je uopće da ljudi idu helikopterom

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
22:08 26.01.2020.

Kako?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.