Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENI

Stravične scene na utakmici, huligani topovskim udarima gađali bivšeg igrača

Daniel Vaca
Foto: Youtube/Screenshot
1/3
01.05.2019.
u 19:49

Policija je odmah uletjela na tribinu s koje su doletjele petarde i privela je nekoliko navijača

Vratar bolivijskog nogometnog prvoligaša The Strongesta Daniel Vaca (40) završio je u bolnici nakon što su ga navijači njegovog bivšeg kluba Jorge Wilstermanna u samoj završnici utakmice zasuli petardama.

Navijači Wilstermanna bacili su na Vacu desetak petardi i topovskih udara, a srećom niti jedna ga nije pogodila već su eksplodirale na travi pored njega.

Vaca se držeći za glavu srušio na travnjaku gdje mu je pružena pomoć, a potom je prevezen u bolnicu zbog bolova u glavi i ušima. Sve se to dogodilo u sudačkoj nadoknadi utakmice, nakon čega je sudac odsvirao kraj susreta u kojem je The Strongest pobijedio s 2-1.

Policija je odmah uletjela na tribinu s koje su doletjele petarde i privela je nekoliko navijača.

Vaca je 2010. igrao za Jorge Wilstermann, a potom je preselio u The Strongest. Za reprezentaciju Bolivije upisao je 15 nastupa.

>>> Pogledajte kako su navijali naši navijači prije utakmice s Mađarskom


 
Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
23:51 01.05.2019.

čuj stravične pa onda je na poljudu svaka stravična

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije