Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PLATIT ĆETE SVE'

Stravična scena na talijanskom travnjaku: Navijači pripremili križeve...

Piermario Morosini tributes
Lorenzo Corti/Press Association/PIXSELL
22.10.2020.
u 13:19

Bakljade, povici, grafiti, sve je već viđeno, ali ovo, ovo je razina iznad ili bolje rečeno, ispod. "Platit ćete sve, skupo ćete platiti", poručili su nezadovoljni navijači

Platit ćete sve, skupo ćete platiti, napisali su na transparent pa ga objesili na ogradu ispod tribina navijači talijanskog nogometnog kluba Livorna zbog lošeg stanja u nekadašnjem prvoligašu, a poruka je bila upućena čelnicima tog kluba. 

No ne bi to ništa bilo čudno da uz to nisu postavili, malo je reći, morbidnu scenografiju, a pomalo i zastrašujuću.

Naime, na travnjaku sada trećeligađa Livorna pojavila su se tri križa s imenima čelnika kluba, a uz njih odjsečena svinjska glava. 

"Platit ćete sve, skupo ćete platiti", poručili su im nezadovoljni navijači.

Bakljade, povici, grafiti, sve je već viđeno, ali ovo, ovo je razina iznad ili bolje rečeno, ispod. Bit će zanimljivo pratiti kako će se cijela situacija završiti. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:14 22.10.2020.

U usporedbi s onim sto je Maminjo prolazio, i to ne zbog losih nego zbog vrlo dobrih rezultata svog kluba, ovo je prava kamilica...

Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:44 22.10.2020.

Kopiraju Poljud od prije 20-ak godina !

DH
dalibor.hren
20:39 22.10.2020.

Mogĺi su u Splitu posuditi Herkules ili Total!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije