Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAUZIRA GODINU DANA

Stravična ozljeda zasjenila potez koji je digao dvoranu na noge

Kristaps Porzingis
Foto: Screenshot
1/6
07.02.2018.
u 09:09

Najbolji igrač Knicksa ozlijedio se prilikom pada na nogu Giannisa Antetokounmpa, a nastradali su ligamenti lijevog koljena

Teška ozljeda Kristapsa Porzingisa obilježila je poraz njegovih New York Knicksa od Milwaukee Bucksa 89:103 protekle noći u NBA ligi.

Najbolji igrač Knicksa ozlijedio se prilikom pada na nogu Giannisa Antetokounmpa, a nastradali su ligamenti lijevog koljena, što znači da ga na terenu najvjerojatnije neće biti godinu dana.

Letoncu je ovo treća sezona u NBA ligi, a ove sezone bio je najbolji strijelac Knicksa s prosjekom od 22,9 poena po utakmici.

U sjeni teške ozljede Porzingisa tako je ostalo sjajno zakucavanje Antetokounmpa koji je poletio zrakom i na dodavanje Khrisa Middletona sjajno zakucao preko Tima Hardawaya Juniora.

Komentara 1

DU
Deleted user
10:31 07.02.2018.

Ono kad imaš 3m i noge ko čačkalica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije