Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Incident u polufinalu kupa: Grezda šakom udario igrača Rijeke, stigla i policija

Drugi polufinalni susret Hrvatskog kupa između HNK Rijeka i NK Osijek
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/11
01.06.2020.
u 00:02

Antonio Mirko Čolak bivši je hrvatski mladi reprezentativac, a dobio je i pretpoziv za A reprezentaciju prije izbijanja pandemije koronavirusa kada je naša reprezentacija trebala ići na turnir u Dohu

Branitelji naslova pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa, igrači Rijeke plasirali su se u finale ovosezonskog izdanja tog natjecanja zahvaljujući domaćoj pobjedi protiv Osijeka 3-2 (0-1) u polufinalu, do koje su stigli nakon velikog preokreta.

Ostat će brojni repovi iza utakmice koju je sudio Igor Pajač. Ivica Kulešević, trener Osijeka, nije skrivao nezadovoljstvo, smatra da je nedopustivo ovakvo suđenje u 2020. godini.

Nakon utakmice došlo je i do obračuna na parkiralištu između dvojice igrača. 

"Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice prijavljeno je da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eors Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događaja", napisao je delegat Ivan Smokrović u zapisniku nakon utakmice. 

Antonio Mirko Čolak bivši je hrvatski mladi reprezentativac, a dobio je i pretpoziv za A reprezentaciju prije izbijanja pandemije koronavirusa kada je naša reprezentacija trebala ići na turnir u Dohu.

Grezda je albanski reprezentativac koji se vratio u Osijek nakon što je iz Gradskog vrta otišao u Glasgow Rangerse.

 



 

Ključne riječi

Komentara 5

VU
Vukovar u ♥️
09:11 01.06.2020.

Koliko novca su dobili suci za ovako sramotno sudenje u 5 ligi se ovako ne sudi sramota i Rijeke i sudaca...

IV
ivan968
09:06 01.06.2020.

Covik ga nije ni dotaknuo a sudac mu dao crveni,sramota

Avatar mlijeko
mlijeko
10:13 01.06.2020.

Sramota ta HNS. Ovu utakmicu bi zrebalo poništiti. Suca Pajača doživotno isključiti iz nogometa kao i Kustića koji je sve ovo organizirao sa Miškovićem. Tako je to kad HDZ instalira svoje ljude u vrh HNS. Obrazac je isti...krađa i lopovluk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije