Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLETIO S CESTE

Strava kod Vrbovca: Poginuo mladi nogometaš samo nekoliko sati nakon utakmice

Matija Habljak/PIXSELL/facebook
19.11.2020.
u 12:32

"Dragi naš Cole, nema tih riječi kojima bismo opisali sve što si učinio za ovaj klub u ovih pet godina. Bila je velika čast igrati i veseliti se s tobom, tvoja vječna pozitiva unijela je toliko radosti u naš mali klub."

Teška prometna nesreća u srijedu navečer zabila je Vrbovec i nogometni svijetu u crno. U njoj je poginuo Ivan Colarić (28), mladi nogometaš NK Bana Jelačića iz Banova.

"Dragi naš Cole, nema tih riječi kojima bismo opisali sve što si učinio za ovaj klub u ovih pet godina. Bila je velika čast igrati i veseliti se s tobom, tvoja vječna pozitiva unijela je toliko radosti u naš mali klub. Zauvijek ćeš živjeti u našim mislima i srcima, a tvojoj obitelji želimo puno snage u ovim teškim trenucima za sve nas", napisali su iz njegova kluba. 

Vozeći se ulicom Banovo u smjeru juga, kod kućnog broja 35 po gustoj magli sletio je s ceste i udario u betonski most, potom i na betonsko-žičanu ogradu, betonski stup Elektre i ponovno u ogradu, izvijestila je PU Zagrebačka.

Mladi nogometaš poginuo je na mjestu nesreće, a njegov 29-godišnji suputnik prevezen je u KBC Zagreb s lakšim ozljedama. Uzrok nesreće još uvijek se ne zna. 

U srijedu je njegov Ban Jelačić u 14. kolu prve županijske lige pobijedio Ostrnu s 4:3, a Ivan je odigrao svih 90 minuta za klub čiji je član bio pet godina i igrao na mjestu napadača.

Ivan je u istom klubu počeo trenirati nogomet s deset godina i prošao sve selekcije do juniora. Godinu dana bio je u klubu Gaj, a prije Banova tri je godine bio igrač Slobode iz Gradeca.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
19:52 19.11.2020.

Steta,bez obzira,kako je vozio,ipak je to zaista mlad covjek,ali eto jedna mala neopreznost.....

VK
vječni krojf
18:32 19.11.2020.

Žalosno, dečko pretjerao u brzini kada je toliko toga sredio i na kraju sam sebe,ali šta se može, dogodilo se neka mu je božji mir.

BO
bolnaistina
13:52 19.11.2020.

Mora da se pelal man polahko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije