Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novinar večernjaka strastveni kolekcionar
Povratak na članak

Zbog Paninijevih sličica pješačio bih na minus 20 po snijegu, sa zadnjim dinarima. Album sad košta 20 tisuća dolara!

Skupljati sličice počeo je 1971. godine. Kraš je te godine izdao album “Priče o Divljem zapadu”. Sličice su se dobivale u velikom paketiću u kojem su bile gume za žvakanje, ali i figurice. To je album koji danas na hrvatskom tržištu vrijedi jako puno i rijetko ga se može pronaći u oglasniku.

Komentari 3

DU
Deleted user
18:46 24.11.2022.

Meni su se smijali neki budalaši što kupujem određene LEGO setove.Jedan od tih koji sam kupio 2012. za 150 Eur sada vrijedi 1500-1700 eura u mint stanju!

VL
AS
A Sinisa
17:05 24.11.2022.

Svaki čovek bi trebao imati hobi. To je tako opuštajuće gledati svoju zbirku ( markica, sličica, novčića,... ). pa onda sastanci kolekcionara i cenkanja, razmene... Zadovoljstvo koje nikome drugom ne pričinjava štetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.