Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BILO HITNE?

Strašne scene iz Dalmacije! Igrač se srušio tijekom utakmice

nogometaš
Foto: Printscreen Youtube
24.03.2019.
u 19:17

Igrač Zmaja iz Korčule srušio se na terenu...

Tijekom današnje utakmice 3. HNL jug između Zmaja i Zagore u Blatu na Korčuli srušio se domaći igrač Jure Pušić (20).

Najmlađem igraču Zmaja suigrači su odmah pritrčali pomoći, došao je i sudac, a liječnica je s druge strane terena potrčala na njihovo glasno dozivanje i mahanje, pišu 24sata.

Liječnica igrača nije okrenula na bok nego ga je polijevala vodom, a suigrači su ga podigli i pokušali mu pomoći da izađe s terena. Jure Pušić bio je oslonjen na njih, ali je ponovno izgubio ravnotežu i nekoliko puta pao.

S tribina su se čuli uzvici 'zovite Hitnu', a nakon desetak minuta igrač je iznesen na nosilu. Nogometaša su najprije pokušali ugurati u kombi koji je bio iza tribina, ali ubrzo je stigla i Hitna.

Srećom, mladi nogometaš se oporavio i nakon dvadesetak minuta vratio i sjeo na klupu. No, brine bespomoćnost na terenu koji nije opremljen adekvatnom medicinskom opremom i to što se u kratkom roku ne može pronaći vozilo za unesrećene.

>> Pogledajte video od 25:30 minute

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:03 24.03.2019.

Ako je ovo moguće u mjestašcu /selu/ iz kojeg su Branko Bačić /2ili3.čovjek HDZa/,Šeparović-predsjednik Ustavnog suda.......i gdje je centar hirne na Korčuli što očekivati u drugim malim mjestima. Od igrališta Zmaja do Hitne ima 3 min pješke!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije