Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO LEŽATI

Strašna ozljeda vratara u pobjedi Liverpoola, 10 minuta mu pružali pomoć

Wolverhampton Wanderers v Liverpool - Premier League - Molineux Stadium
Foto: Jason Cairnduff/Press Association/PIXSELL
1/6
15.03.2021.
u 23:04

Susret je obilježila teška ozljeda domaćeg vratara Ruija Patricija u samoj završnici dvoboja.

U posljednjoj utakmici 28. kola engleskog nogometnog prvenstva prvak Liverpool je kao gost svladao Wolverhampton Wanderers sa 1-0 (1-0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je bivši igrač "vukova" Diogo Jota u prvoj minuti nadoknade prvog poluvremena.

Susret je obilježila teška ozljeda domaćeg vratara Ruija Patricija u samoj završnici dvoboja. On je u 88. minuti ostao ležati na travnjaku te mu se pomoć na terenu ukazivala više od 10 minuta kako bi mu glava bila pravilno imobilizirana sve dok nije prebačen na nosila i iznesen.

Ovom pobjedom Liverpool je skočio na šesto mjesto ljestvice sa 46 bodova, koliko ima i sedmi Everton koji je odigrao susret manje, dok je Wolverhampton ostao 13. sa 35 bodova.

Na vrhu je Manchester City sa 71 bodom, 14 više uz utakmicu više od drugog Manchester Uniteda.

Barcelona slavila protiv Huesce

Nogometaši Barcelone vratili su se na drugo mjesto ljestvice španjolskog prvenstva uvjerljivom 4-1 (2-1) domaćom pobjedom protiv posljednje Huesce u zadnjem susretu 27. kola.

Kapetan Messi je u svom 767. nastupu za Barcelonu u svom natjecanjima čime se izjednačio na prvom mjestu sa Xavijem, bio je igrač utakmice s dva gola i asistencijom. Messi je doveo Barcelonu u vodstvo sjajnim udarcem u 13. minuti, na 2-0 poviesio je Griezmann u 35. minuti još jednim pogotkom s distance u sam gornji desni kut, da bi Huesca smanjila u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena iz kaznenog udarca kojega je realizirao Rafa Mir.

No, u drugom poluvremenu su Mingueza glavom nakon kronera u 53. i Messi u 90. minuti postavili konačni rezultat.

Druga Barcelona sada ima 59 bodova, četiri manje od vodećeg Atletica, a dva više od trećeg Reala, dok je Huesca ostala na dnu sa 20 bodova, dva manje od 19. Eibara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije