Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezona je gotova

Strašna ozljeda! Nurkić s bolnom grimasom iznesen s terena

Jusuf Nurkić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
26.03.2019.
u 08:44

Dvije minute i 22 sekunde prije kraja drugog produžetka NBA utakmice u kojoj je njegov Portland kod kuće pobijedio Brooklyn sa 148:144 (120:120) nesretni Nurkić krivo je doskočio i slomio lijevu nogu

Bosanskohercegovački košarkaš, 24-godišnji Jusuf Nurkić imao je sjajnu sezonu iza sebe.

Sinoć, dvije minute i 22 sekunde prije kraja drugog produžetka NBA utakmice u kojoj je njegov Portland kod kuće pobijedio Brooklyn sa 148:144 (120:120) nesretni Nurkić krivo je doskočio i slomio lijevu nogu.

Suigrači i navijači ostali su u šoku. Liječnička ekipa odmah je uletjela u teren te nakon što su mu stabilizirali nogu prevezen je u bolnicu.

– Mučno je to gledati. Igrao sam utakmicu kad se to isto dogodilo Paulu Georgeu. To ne želiš da se bilo kome dogodi, a pogotovo ne suigraču i prijatelju – rekao je Damian Lillard, Portlandova zvijezda, i dodao:

– Nurk nam ne bi dopustio da sad kažemo: ''U redu, sad ćemo se sažalijevati.'' Ne, nastavljamo gdje smo stali i završit ćemo posao u ovoj sezoni. Nurk je moj veliki brat. Nedavno je nakon treninga došao do mene vidjeti mojeg sina, svratio je samo da vidi bebu. To najbolje govori kakav je naš odnos.

Trener Terry Stotts otkrio je kako se momčad nakon utakmice u tišini vratila u svlačionicu. Navijači Portlanda i Nurkićevi fanovi poslali su mnogo poruka podrške bosanskohercegovačkom košarkašu koji je protiv Netsa bio sjajan.

Jusuf je zabio 32 koša te je imao 16 skokova, pet asistencija, četiri blokade i dvije osvojene lopte.

>> Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

Komentara 2

DU
Deleted user
08:56 26.03.2019.

Brzo ozdravi !

DU
Deleted user
08:58 26.03.2019.

Jao , sad sam vidio video.. Puno sreće i nadam se nastavku karijere!! Želim ti ozdravljenje što brže 😥😥

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije