Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pri brzini od 180 km/h

VIDEO Strašna nesreća! Letio zrakom 20 metara, svi se hvatali za glavu!

Nesreća
Foto: Wochit
1/2
17.08.2019.
u 17:21

Superbike zvijezda izgubila je kontrolu nad svojim motociklom pri brzini od 180 km/h. Motocikli je izbacio Lukea koji je letio 20 metara

Britanski motociklist Luke Mossey (26) imao je nevjerojatnu sreću u nesreći tijekom treninga na stazi u Cadwell Parku u Lincolnshireu.

Naime, Superbike zvijezda izgubila je kontrolu nad svojim motociklom pri brzini od 180 km/h. Motocikli je izbacio Lukea koji je letio 20 metara.

Mossey je srećom pao na travnati dio uz stazu i više ništa nije mogao učiniti, sve je prepustio sudbini. Njegov motocikli nekontrolirano se kretao iza njega, a niz stazu je jurio kolega Josh Elliot.

- Bilo je strašno blizu. Josh se zaustavio nekoliko zavoja kasnije, bio je u velikom šoku. Svi smo bili jako uznemireni, bez obzira na suparništvo na stazi mi smo obitelj - rekao je član suparničke momčadi koji je snimio stravičan video.

Nakon što je snažno udario u zemlju Mossey je klizio 30-ak metara i svi su počeli hvatati za glavu pomislivši kako se Britanac ozbiljno ozlijedio.

No Luke Mossey je samo slomio nogu, te je s nekoliko modrica i nagnječenja već sutradan izašao iz bolnice. 

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Nesreća
1/17
Ključne riječi

Komentara 2

TO
tonimohave
20:27 17.08.2019.

Zasto voze te brze motore...polako,lagano

Avatar B
B
20:21 17.08.2019.

nije istina, ja sam se uhvatio za ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije