Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN POSLOVNI POTEZ

Kakva čast! Stranci oduševljeni Hrvatskom: Jedno od najljepših mjesta na svijetu!

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
25.05.2020.
u 19:01

Dovoljno je reći da je Ronaldo uživao u Džekinu baru kako biste shvatili kako si je Edin priskrbio stroj za stvaranje novca kada završi karijeru - dodaje Liberation

Edin Džeko, sjajni bosanskohercegovački nogometaš i igrač Rome, prošle je godine u Dubrovniku otvorio caffe bar Ritual na Lapadu, a u tome mu je pomogao ugostitelj Miho Obradović (37), gradski vijećnik HNS-a.

Prošle godine posjetio je tu lokaciju i Cristiano Ronaldo, piše list Liberation, a prenosi agencija Xinhua. Portugalac je u Dubrovnik stigao sa zaručnicom Georginom Rodríguez u travnju 2019. godine. 

Dovoljno je reći da je Ronaldo uživao u Džekinu baru kako biste shvatili kako si je Edin priskrbio stroj za stvaranje novca kada završi karijeru - dodaje Liberation.

- Nema sumnje da je ovaj poslovni potez Džeke potpuni uspjeh. S obzirom na to da je Dubrovnik među najljepšim gradovima svijeta i središte elitnog turizma u regiji, grad u koji dolaze najveće svjetske zvijezde i ličnosti, jasno je koji potencijal ovaj projekt ima - zaključuje Xinhua.

>>> Pogledajte poruku Luke Modrića

Komentara 8

Avatar Illyricum2
Illyricum2
10:53 26.05.2020.

sve ove strane generatore izvora prihoda koje su na Croatonskoj Ilirskoj zemlji triba ca prin stavit pod kontrolu i vlasnistvo naseg Croatonskog svita Ilirskog. ako mi dopustimo strancima vlasnistvo nad nasom zemljom i resursima, onda ce brzo cila zemlja doci pod vlasnistvo stranaca, negdi cak i neprijateljskog naroda kakvi je slucaj i ovdi. od 1.5 milijardi kuna koje nam je od liberala i komunista postavljeno ka uteg i breme kako bi se pokazalo "koliko je jugoslavija bila bolja no nezavisna Croatonija" a sa krajnjim ciljem i svrhom koloniziranje i pretvaranja u pogani liberalni svit, moga je se do sad izgradit niz hotela i drugih objekata koji ce generirati prihod od turisticke djelatnosti i tako rentu ubirati desetljecima, namisto ca oskudna sredstva trosimo na place birokrata koji nikakvi prihod ili dobrobit narodu nisu sposobni napravit. ali to se moze ka promjena ocekivati tek kad Split postane glavni grad naseg Croatonskog Ilirskog svita, a dotad ce naravno Jugoslavenski Zagreb rusiti i gusiti.

Avatar Illyricum2
Illyricum2
10:20 26.05.2020.

svakako nije dobro i triba zabranit strancima imati ili posjedovati icakod na Ilirskoj strani Mare Adriaticuma, a osobito ako su to neprijatelji kakvi je slucaj sa Bosnjanskim svitom i narodom. inace obala je nasa jedina komparativna prednost jer je jedini dio zemlje koji generira prihod via turistickon djelatnoscu i to triba cuvat i ocuvat u rukama naseg covika i naroda.

GE
genex
22:20 25.05.2020.

mene zanima jel i džeko glasovao za sejdu komšića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije