Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A, 30. kolo

Stramaccioni krenuo ljepoticom - Inter svladao Genou 5:4!

Akropola, Atena
Foto: AFP
1/2
01.04.2012.
u 17:04

Bivši Hajdukov nogometaš Marko Livaja ipak nije debitirao za crno-plave, utakmicu je odgledao s klupe.

Uh, kakav je vatreni debi na klupi milanskog Intera imao dojučerašnji trener mlađih kategorija Andrea Stramaccioni. U dvoboju 30. kola talijanske Serie A, Inter je na svom San Siru pobijedio Genou 5:4! U ljepotici kola posebno se istaknuo Diego Milito koji je zabio hat-trick. Inter je odlično otvorio utakmicu, nakon 38 minuta igre imao je velikih 3:0 (dva gola Milita, jedan Samuela), no već do poluvremena Moretti je smanjio na 3:1. A onda su krenuli kazneni udarci. Prvo je Palacio u 59. zabio za Genou za 3:2, a među preostala četiri gola, samo je Zarateov za 4:2 (74. minuta) bio iz igre. Dvaput Gilardino (80. i 90.) te jednom Milito (84.) zabijali su s bijele točke.

Nakon dva od ta tri zadnja kaznena udarca isključeni su i igrači. Interu vratar Julio Cesar prije kaznenog udarca u 80. minuti, a Genoi Belluschi prije Interova 11-erca u 84. minuti.

Na klupu Intera, kako je i obećao, Stramaccioni je posjeo i bivšeg hajdukovca Marka Livaju, no hrvatski nogometaš nije ulazio u igru.

No, zato je jedan drugi Hrvat ostavio trag u 30. kolu. Igor Budan ušao je za Palermo u 61. minuti i pokrenuo preokret. Naime, naš je napadač postigao pogodak za 1:1 u 69. minuti, nakon čega je Palermo u potpunosti preokrenuo vodstvo Bologne i slavio pobjedu 3:1. Bio je to Budanov sedmi gol ove sezone u prvenstvu.

Ostali rezultati 30. kola: Roma - Novara 5:2, Cagliari  - Atalanta 2:0, Fiorentina - Chievo 1:2, Lecce  - Cesena 0:0, Siena - Udinese 1:0.

Juventus i Napoli igraju večeras.

Poredak: Milan 64, Juventus 59(-1), Lazio 51, Napoli 48(-1)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije