Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Penal je ispravno dosuđen

Strahonja opravdao odluku Skomine: Ruka nije bila u prirodnoj poziciji

Moussa Sissoko
Foto: Screenshot/HRT/DPA/Pixsell
1/7
01.06.2019.
u 22:29

Loptu je na bijelu točku stavio Mohamed Salah te je pogodio za vodstvo Liverpoola od 1:0

Liverpool je imao početni udarca. Redsi su odmah krenuli prema Tottenhamovim vratima. Lopta je došla na lijevu stranu do Sadija Manéa koji je pokušao ubaciti pred vratara Llorisa.

Mané je pucao i pogodio Sissoka u ruku. Slovenski sudac Skomina nije previše razmišljao te je odmah pokazao na bijelu točku. Trenutak kada je Liverpool dobio kazneni udarac možete pogledati OVDJE.

- Sudac je pokazao da je dobro i koncentrirano ušao u utakmicu. Ruka nije bila u prirodnoj poziciji, nije postojao nijedan razlog da bi ruka bila u toj poziciji. Glavni i VAR sudac dobro su reagirali - izjavio je HRT-ov ekspert za suđenje Marijo Strahonja.

Loptu je na bijelu točku stavio Mohamed Salah te je pogodio za vodstvo Liverpoola od 1:0.

To je drugi najbrži gol u finalima Lige prvaka. Brži je bio tek pogodak Paola Maldinija koji je 2005. zabio za Milan u finalu protiv Liverpoola.

Komentara 2

DA
DarthVader
11:09 02.06.2019.

To nije bilo za jedanesterac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije