Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski susret

Strah od terorizma pojačao mjere opreza, čak je i Guardiola pregledan na ulazu u Allianz Arenu

Pep Guardiola
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
30.03.2016.
u 09:38

Španjolski trener mogao je uživati u dobrom nogometu, Njemačka je pobijedila 4:1.

Sve češći teroristički napadi utjerali su svima strah u kosti pa su mjere opreza na svim javnim okupljanjima jače nego ikada.

Tako je bilo i na jučerašnjim prijateljskim nogometnim utakmicama, posjetitelji su detaljno pregledavani, a nitko se nije mogao "švercati". Tako je, primjerice, na ulazu u Allianz Arenu pregledan i Pep Guardiola. Iako ga je zaštitar prepoznao, uredno je pregledao trenera Bayerna koji je došao pogledati utakmicu Njemačke i Italije.

Španjolski trener mogao je uživati u dobrom nogometu, Njemačka je pobijedila 4:1.

>>Njemačka razbila Italiju, Nizozemska na Wembleyju iznenadila Englesku

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
14:43 30.03.2016.

Pa nije baš samo strah od terorizma pojačao mjere nego nije Alianz Arena balkan, pakistan ili kurdistan da svaka poznata faca, lokalni šerif ili imučni krijumčar uđe na stadion kao šejk, Putin ili Obama.

DU
Dudek
19:38 30.03.2016.

Nikad nism čuo za tog Guardiolu. Koje je države on premijer?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije