Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOJKO VRANKOVIĆ:
Povratak na članak

Ne slažem se s Rađom o SP-u, ali nije u redu što je izvrgnut linču

– Nije pošteno da se Dinu stavlja na stup srama jer bezgrešnih nema. Pitanje je samo je li se griješilo zato što se nešto radilo ili se to činilo namjerno.

Komentari 1

SS
sokac sa drave
08:48 10.12.2017.

Pogreska je ta sto se u reprezentaciju zovu samo dalmatinci,oni malo bolji se neodazivaju kazu mi smo domoljubi i sada imamo svi po deset apartmana,nemoramo trenirat i znoj liti a lova do krova i jos drzavu varamo na porezu.Uspjeha nece biti dok se ne pozovu igraci iz svih krajeva Hrvatske da se pomjesaju razliciti mentaliteti jer ovi dalmosi se posvadjaju izmedju sebe i hvataju se za guse.Mentalitet nulte kategorije Torcida.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.