Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Što to znači za Luku Modrića? Real u siječnju dovodi zvučno pojačanje

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/7
10.10.2019.
u 10:11

Danac ima ugovor s Tottenhamom do idućeg ljeta i ove zime može početi pregovarati s drugim klubovima. Vlasnik londonskog kluba Daniel Levy odlučio ga je prodati već u siječnju

Danski reprezentativac Christian Eriksen (27) već je neko vrijeme na vrhu Realovog popisa želja. Madriđani su Tottenhamova veznjaka već nekoliko puta željeli dovesti na Santiago Bernabeu, ali bio im je preskup.

Spursi su prošlog ljeta za Danca tražili 150 milijuna eura, a u prošlom prijelaznom roku cijena mu je bila upola manja. U 'kraljevskom klubu' odlučili su još malo pričekati, a izgleda da je čekanju došao kraj.

Luka Modrić
1/6

Danac ima ugovor s Tottenhamom do idućeg ljeta i ove zime može početi pregovarati s drugim klubovima. Vlasnik londonskog kluba Daniel Levy odlučio ga je prodati već u siječnju.

Christian Eriksen dobro bi došao u igračkim zamislima Zinedine Zidanea koji iskazao želju za pojačanima, jer njegov Real u prvom dijelu sezone ne bilježi rezultate kakve se očekuju od momčadi.

U Realu su Eriksena najavljivali kao idealnu zamjenu za našeg Luku Modrića koji bi idućeg ljeta mogao otići iz 'kraljevskog kluba'.

Madriđani žele dovesti Danca kako bi mogli biti spremni za vrijeme nakon Luke ili da uskoči u vatru kada hrvatskom kapetanu treba odmor.

Madriđani su napravili prvi korak i sada čekaju odgovor Spursa, piše Marca.

Španjolski sportski list ističe kako pregovori počinju početkom siječnja i vrlo je izvjesno kako bi Eriksen ove zime mogao pojačati Real.

Danac je od 2013. za Spurse odigrao 277 utakmica i zabio 66 golova.

>> Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

 

Komentara 5

MA
magnum2013
15:17 10.10.2019.

Zbog ćega ste mi brisali komentar? Samo sam vam napisao da ste Luku selili iz Reala, što se do sada to nikad nije ostvarilo i da je ipak potrebno malo ozbiljnosti i profesionalnosti. Hvala

Avatar Melankolija
Melankolija
10:54 10.10.2019.

Tako se ne govori o zlatnoj lopti. Luka, sve najbolje.

Avatar Idler 3
Idler 3
11:11 10.10.2019.

Za našeg Luku je to odlična vjest. Bil bude odmorniji jer bu Danac uskakival i lagano prilagođaval. Luka bu istovremeno mel dovoljnu minutažu za održavanje forme....super odluka velkog kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije