Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dao sve od sebe

Što ti je strast hrvatskog navijača: Pogledajte kako je pomogao da dobijemo

Foto: Screenshot
24.11.2018.
u 12:56

Hrvatski navijači došli su pomoći pri osvajanju Davisova kupa kako znaju i umiju

Hrvatski navijači okupirali su u petak Lille u želji da pomognu pri osvajanju Davisova kupa, ali sada znamo da im plan nije bio sudjelovati isključivo pomoću glasnica.

Kao pojačanje su poveli i simpatičnog gospodina koji se u meč unio baš poput Borne Ćorića i Marina Čilića, a koji je neobičnim gestama pomagao da lopte hrvatskih tenisača uđu kamo treba, a francuskih protivnika odlepršaju izvan terena.

Nažalost, autor zapisa nije široj publici objasnio je li se gospodin možda služio nekim oblikom bioenergije ili je eventualno na francuske loptice bacao uroke, ali je dodao zgodnu opasku "evo zašto smo glat dobili prva dva meča".

Bilo kako bilo, junak snimke se očito svojski trudio da pomogne najbolje što zna i može, te smo prilično sigurni da će ugraditi cijeloga sebe sve dok hrvatska reprezentacija ne stavi svoje ruke po drugi puta na čuvenu 'salataru'.

U Lilleu se navodno nalazi preko dvije tisuće hrvatskih navijača, pa pogledajte u nastavku u galeriji kako su se predstavili na tribinama stadiona Pierrea Mauroya, ali i lokalnim kafićima.

1/26

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#daviscupfinal2018#france🇫🇷#croatia 🇭🇷#idemohrvatska❤️🇭🇷#daviscup

A post shared by Ivica Fredotović (@fivica) on

Komentara 5

Avatar tituš
tituš
13:31 24.11.2018.

Salatara je hrvatska zauvijek! Mi zatvaramo Davis kup i pijemo Champagne, najfiniji iz francuskih podruma. Silom nas ne mogu dobiti!

Avatar Peterančan
Peterančan
13:59 24.11.2018.

Još jedan članak i video iz serije "idiotizmus".

VK
VKSS
15:41 24.11.2018.

Da,uroci su ozbiljna stvar.S njima se bave jako loše osobe,a ne navijaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije