Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNE REAKCIJE

Što Srbi doista misle o tenku ispred Zvezdina stadiona? Odgovori će vas iznenaditi

28.08.2019.
u 13:26

Zbroje li se odgovori "ne sviđa mi se" i "skandalozno" ispada da je više od polovice ispitanika (53.2 posto) protiv ove odluke Zvezde.

Odluka Crvene zvezde da uoči utakmice s Young Boysima u kvalifikacijama za Ligu prvaka ispred Marakane postavi tenk izazvala je dosta reakcija u javnosti.

Srbijanski mediji su izvijestili da je riječ o tenku koji je korišten u napadu na Vukovar, dok su crveno-bijeli to demantirali. 

Zvezda je navela da je vozilo kupljeno na jugu Srbije, da nema motor te nema nikakve opasnosti za navijače. Premda su u Zvezdi i pokušavali demantirati da tenk ima ikakve veze s Vukovarom, već same snimke na Youtubeu otkrivaju sasvim drugačiju priču. Naime, prikaz tog tenka su Delije više puta koristile tijekom koreografija uz skandiranje Vukovar, Vukovar. 

Foto: blic.rs

A Blic proveo je anketu u Srbiji u kojoj je sudjelovalo više od 7.500 ljudi. Rezultat je pomalo iznenađujući - većina ispitanika (30.8 posto) smatra da je to skandalozna odluka.

Zbroje li se odgovori "ne sviđa mi se" i "skandalozno" ispada da je više od polovice ispitanika (53.2 posto) protiv ove odluke Zvezde.

S druge strane, 25.1 posto smatra da je to odlična ideja, dok je 13.5 posto ispitanika odgovorilo da im se sviđa.

>> Pogledajte kako su igrači Dinama proslavili veliki uspjeh


 

Ključne riječi

Komentara 40

DU
Deleted user
13:34 28.08.2019.

Meni se čini skandaloznije to što previše ima onih kojima se to sviđa. Večernji, kao i većina vladinih medija, ima posebne ružičaste naočale namijenjene za gledanje Srba.

DU
Deleted user
13:41 28.08.2019.

Ako bolje pročitamo anketu vidli bumo da u Srbiji ima 46,8% četnika...

KA
kapunjohan
15:25 28.08.2019.

Klubu koji stavlja takve ,,simbole,, pred svoj stadion i na njima slavi treba zabraniti natjecanje na svim međunarodnim utakmicama a što bi se i desilo da je tako što postavljeno u Hrvatskoj. Kud to vodi ako i drugi evropski klubovi krenu tim putem-skandalozno to bi bila poruka a ne nekakve ankete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije