Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JEDINI

Što se događa s novogodišnjim RIZIN-om? Cro Copa i dalje nema na popisu

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
27.11.2018.
u 21:22

Mnogi od boraca koji su tijekom godine najavili nastup na završnoj RIZIN-ovoj priredbi, u ovom trenutku nisu na popisu borbi.

Nešto se čudno događa u japanskoj borilačkoj promociji RIZIN FF vezano uz njihovu iduću priredbu, koja je ujedno i najbitnija u čitavoj godini, piše Fightsite.hr.

Baš kao što to tradicionalno čine i druge japanske borilačke promocije, i RIZIN se odlučio na mega event koji svake godine pada na 31. prosinac. Ove godine bi to trebao biti RIZIN 14, koji se održava u legendarnoj Saitama Super Areni u Saitami (Tokio).

No, čini se kako popis borbi ne napreduje onako kako su svi očekivali. Mnogi od boraca koji su tijekom godine najavili nastup na završnoj RIZIN-ovoj priredbi, u ovom trenutku nisu na popisu borbi. Dapače, osim Floyda Mayweathera, koji bi trebao sudjelovati u ekshibicijskom meču protiv Tenshina Nasukawe, te Darona Cruickshanka, bivšeg UFC-ovca koji je također na listi, nema drugi “nejapanskih” imena. To je vrlo slabo i vrlo razočaravajuće za sve, osim za japanske borilačke fanove.

Pa tako za sada nema niti najave da će nastupiti naš Mirko Cro Cop Filipović, o čemu se govori još od prošlogodišnjeg Mirkovog meča protiv Tsuyoshija Kohsake, koji se održao baš 31. prosinca. Cro Cop je nastupio i godinu dana ranije na istoj prigodi – ovaj put na Grand Prixu kada je u tri dana (od 29. do 31. prosinca) svladao Lawala, Baruta i na koncu Aliakbarija u finalu.

Bila bi prava šteta  ukoliko RIZIN dodatno ne nakrca svoj popis borbi jakim imenima. A posebna šteta bi bila da na RIZIN-u 14 ne vidimo legendarnog Cro Copa!

>> Pogledajte i trening Cro Copa

Komentara 4

GV
golub Vaso
10:14 28.11.2018.

možda su uveli napokon doping kontrolu

HR
Hrabraja
22:54 27.11.2018.

On nastupa u staračkom domu na oproštajnoj borbi protiv najaceg i B bloka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije