Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peti dan sp-a

Što nas danas čeka na SP-u? Srbija ide u bitku s Brazilom, na teren dolazi Ronaldo, a na pressicu Dalić

FIFA World Cup Qatar 2022 - Serbia Training
BERNADETT SZABO/REUTERS
24.11.2022.
u 06:30

Sva četiri susreta dana moći ćete izravno pratiti u prijenosu na portalu Večernjeg lista, a i danas donosimo bogat program specijalnih emisija putem naše digitalne video platforme Večernji TV.

Peti je dan Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Za nama je otprilike polovica prvog kruga utakmica po skupinama. I danas su na rasporedu četiri zanimljive utakmice tijekom cijeloga dana. Ako je išta pokazalo ovo prvenstvo to je je da favorita - nema. 

Na teren prvi izlaze Kamerunci i Švicarci. Afričke momčadi pokazale su se izuzetno kvalitetnima i kompetitivnima na ovoj smotri, a Švicarska treba prve bodove jer čekaju je još dvije teške bitke. U istoj skupini Piksijevi Orlovi istrčat će na teren protiv jednog od favorita SP-a Brazila. Atmosfera, kao i igra reprezentacije Srbije je odlična i očekivanja su iznimno velika.

U drugoj skupini dana, skupini H, osvajač prvog prvenstva u povijesti 1930., Urugvaj, krenut će na svoj put na Mundijalu protiv opasne Južne Koreje, dok će nešto kasnije u istoj skupini drugi par Gana i Portugal s Cristianom Ronaldom kojem posljednjih dana baš i nije krenulo. Prvo je dobio "pedalu" iz Manchester Uniteda zatim i novčanu kaznu engleskog saveza.


>> Analiziramo igru Hrvatske i probleme koji čekaju Dalića nakon prve utakmice, u studiju Stjepan Tomas


 

Današnji raspored na SP-u

11.00 Švicarska - Kamerun (skupina G)

14.00 Urugvaj - Južna Koreja (skupina H)

17.00 Portugal - Gana (skupina H)

20.00  Srbija - Brazil (skupina G)

*detaljan raspored cijelog SP-a s rezultatima, pogledajte klikom ovdje


Sva četiri susreta moći ćete izravno pratiti u prijenosu na portalu Večernjeg lista, a i danas donosimo bogat program specijalnih emisija putem naše digitalne video platforme Večernji TV.

Već od 8.15 ujutro uživo iz Dohe pratimo press konferenciju izbornika Zlatka Dalića koji će izaći pred novinare dan nakon remija s Marokom, a ususret utakmici sa snažnom Kanadom. 

Nakon toga od 10.15 u naš zagrebački studio novinari, urednici i gosti Večernjeg analizirat će sva događanja s terena i izvan njih, a tijekom dana uključivat ćemo se uživo u Katar i donositi vam i atmosferu, ali i najnovije informacije s Mundijala.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> Haidar Diab: Prije bih talibanima dao da rade SP! I Morgan Freeman je došao za pare

 

 

Komentara 29

TE
Templo
08:15 24.11.2022.

A ja mislio da ce u naslovu biti Svicarska, kad ono, vidi cuda, Srbija! Bas sam iznenadjen....

SD
sdragan
08:05 24.11.2022.

Kako god bude bilo...Jedno je sigurno. Stojković je još kada je došao na čelo reprezentacije izjavio da Srbija može da izgubi...Ali niko neće reće da su igrali loše, ili da su odstupili od koncepta igre koji je on zamislio, a to je napadački nogomet, na gol više!

AN
antepravda
09:32 04.12.2022.

Srbija najgora reprezentacija na svjetskom prveenstvu.Ha ha a jadnici maštali da budu svjetski prvaci.Sve u svemu jad i bjeda su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije