Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19. DAN SP-A

Što nas danas čeka na SP-u? S nestrpljenjem čekamo Brazil, Dalić i Modrić drže presicu

FIFA World Cup Qatar 2022 - Croatia Training
Foto: SUHAIB SALEM/REUTERS
1/5
08.12.2022.
u 06:30

Pripremamo se za Brazilce, čekamo najnovije informacije iz Dohe. Iako ponovno nema utakmica, dan će biti ispunjen jer nam slijedi novo obraćanje izbornika kojemu će se pridružiti kapetan. Ponovno ćemo izvjestiti s treninga vatrenih u popodnevnim satima.

Devetnaesti je dan Svjetskog prvenstva u Kataru. Ujedno i drugi dan zaredom kako na Mundijalu nećemo imati priliku gledati nijednu utakmicu. Međutim, uzbuđenje se osjeća u zraku. Naime, hrvatska će reprezentacija sutra u 16 igrati četvrtfinale protiv Brazila. Stoga će naglasak danas biti upravo na tome. 

>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Uoči utakmice za polufinale protiv brazilske reprezentacije, press-konferenciju će ih Dohe u 12:45 održati izbornik Zlatko Dalić i kapetan vatrenih Luka Modrić.  

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Morocco v Croatia - Al Bayt Stadium, Al Khor, Qatar - November 23, 2022 Croatia coach Zlatko Dalic REUTERS/Hannah Mckay Photo: HANNAH MCKAY/REUTERS
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS

U 15:15 svi su novinari pozvani u Duhail, na pola sata vožnje od Dohe. Možda je riječ o potencijalnom iznenađenju - o čemu se radi saznajte na portalu Večernjaka od našeg reportera Tomislava Dasovića, koji će se naći na licu mjesta.

Potom će u 16 sati uslijediti trening hrvatske reprezentacije. Drugi od dva na kojima se naši reprezentativci pripremaju za Brazilce. Kao i jučer, ponovno izvještavamo s treninga vatrenih. 

>> OVDJE POGLEDAJTE RASPORED ČETVRTFINALA

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 1

SP
Sankt Pauli
08:50 08.12.2022.

Rafinha po desnoj i Vinicius JR po ljevoj strani njih treba neutralizirati, realno ako zelimo izbjeci Masakar i onaj njihov ples nakon golova. moramo se kod njihovog posjeda lopte kompaktno braniti Imaju i super obranu sa Militau i Marquinhosem. Jedina sansa mozda forsirati prekide jer im golman na ovom WC i nije bas na Nivou.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije