Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napustio Međugorje

Što je ljeto bez jahte? Zdravko Mamić snimljen kako uživa na Jadranskom moru!

Zdravko Mamić
Foto: instagram.com/darko.magistar
01.07.2020.
u 13:17

Savjetnik Dinama uživa u društvu našeg poznatog nogometnog menadžera

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskoga pravosuđa, uživa na jahti na Jadranskome moru.

Svjedoči tome fotografija na profilu Darka Alegića, poznatog nogometnog menadžera, kojemu je savjetnik Dinama u izgnanstvu nakratko preoteo kormilo.

Alegić nije precizirao gdje se točno nalazi uz Mamića, ali može se pretpostaviti da društvo plovi u blizini Neuma, ipak koji kilometar podalje od hrvatskih teritorijalnih voda.

Podsjetimo, prije nešto više od dvije godine Zdravko Mamić je otišao u BiH kako bi izbjegao istražni pritvor jer je nepravomoćno osuđen zbog izvlačenja oko 116 milijuna kuna iz Dinama te nanošenja štete državnome proračunu od 12,2 milijuna kuna.

Na svom profilu na Facebooku dugo nije bio aktivan, praktički još od kraja ožujka kada je u Dinamu došlo do velikog sukoba vezanog uz smanjenje plaća igračima i trenerima.

Posljedica te svađe bio je odlazak trenera Nenada Bjelice, čije je mjesto naslijedio Igor Jovićević, koji je samo dovršio posao te s Dinamom osvojio novi naslov prvaka Hrvatske. 

Inače, Alegić brine i o karijeri nadarenog vratara Adriana Šempera koji će i službeno od 1. srpnja postati  igrač Chieva. Klub iz Verone aktivirao je klauzulu o otkupu i platit će Dinamu 1,5 milijuna eura.

Foto: instagram.com/darko.magistar

 

 

Komentara 77

IL
ilustrator
14:29 01.07.2020.

predizborno glisiranje?

Avatar miyamoto
miyamoto
17:06 01.07.2020.

Dragi ljudi. On je spasio Dinamo

Avatar miyamoto
miyamoto
15:08 01.07.2020.

Šoumen!✌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije