Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester United

Što će im preskupi Modrić kad im i djedica Scholes donosi naslove!

paul scholes (1)
PA/Pixsell
10.04.2012.
u 18:36

Luka na tržištu vrijedi 39, a dva Unitedova veterana, Scholes i Giggs, svaki po milijun eura

Tko kaže da nije vrijeme za starce! Već dvije godine razvlači se priča kako Ferguson ne može više živjeti bez Modrića, a drugu godinu zaredom Manchester United prvak je na krilima 38-godišnjega Giggsa i 37-godišnjega Scholesa! Luka na tržištu vrijedi 39, a ova dva veterana svaki po milijun eura.

Kad su Giggs i Scholes igrali protiv Dinama u Ligi prvaka 1999. godine, Luka je išao u osmi razred, imao je 14 godina. Danas je Luka najtraženiji vezist engleske Premijerne lige, a Scholes se nedavno vratio iz mirovine, tek toliko da podmetne leđa kad se Alexu umore mlađe snage. I postao je ključni čovjek u obrani naslova prvaka.

United je s njim u posljednjih 12 utakmica u Premijernoj ligi ostvario 11 pobjeda i jedan remi i pobjegao Cityju na nedostižnih plus osam.

City je ove sezone uložio gotovo 95 milijuna eura u pojačanja, United čak 40 milijuna manje u samo trojicu igrača (De Geu, Jonesa i Younga) i opet je prvak. S tim djedicama, prosijedim, ocvalim veteranima. Bez ozlijeđenoga Vidića (još od prosinca), bez doprinosa Berbatova, s Chicharitom daleko od prave forme, s cijelim nizom ozlijeđenih cijele sezone.

Kao podsjetnik, Scholes je 5. kolovoza 2011. godine odigrao i oproštajnu utakmicu u New Yorku i potom postao pomoćni trener rezervne momčadi Manchestera. Tamo mu je bilo dosadno pa se odlučio malo jače rekreirati. I sad je ta rekreacija postala priča godine u engleskom nogometu.

Sorry Luka, čini se da će Scholes igrati i nagodinu...

Komentara 10

GA
gary1
19:19 10.04.2012.

Modrić je viša srednja klasa, a takvih ima koliko ti srce želi.

PA
papicdu1
19:39 10.04.2012.

modrić jedino može nositi lopte ovoj dvojici

DU
Deleted user
18:47 10.04.2012.

Danas je Luka najtraženiji vezist engleske Premijerne lige --------------------------------- pa bogami ja nesto ne vidim da ga puno traze..trazio ga jedino chelsea i niko vise...da on sto vrijedi ne bi on ni bio otiso u tottenham na prvom mjestu, negoo u machester, arsenal u real, barcelonu....tottenham je klub sredine tablice, ovo sto su bili treci to je vise slucajnost nego njihova igra. jer su chelsea i arsenal slabo igrali. dokaz je samo arsenal ovo im je naj slabija godina u zadnjih 30 godina pa su treci i napunili tottenham, a tottenhamu naj bolji tim u zadnjih 50 godina i bit ce sretni ako zavrse 5-ti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije