Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Perica zabio u pobjedi Udinesea, Kalinić i Perišić asistenti u pobjedama

Stipe Perica
Foto: Streamable screenshot
06.01.2016.
u 19:50

Bio je to njegov drugi pogodak u šest nastupa ove sezone u Serie A.

Stipe Perica drugo kolo zaredom u talijanskom prvenstvu bio je strijelac za Udinese. Njegova momčad u 18. kolu savladala je Atalantu sa 2:1, a 20-godišnji hrvatski napadač zabio je glavom za 2:0 u 45. minuti.

Bruno Fernandes sjajno mu je nabacio s desne strane za drugi pogodak u šest nastupa ove sezone u Serie A. Još jedan zabio je u talijanskom kupu, također protiv Atalante. Perica je igrao do 83. minute.

Udinese je deveti na ljestvici sa 24 boda koliko ima i Atalanata na desetom mjestu.

Roma je kiksala i odigrala 3:3 kod Chieva u Veroni, a vodili su 2:0 i 3:2. Juventus suvereno ide prema vrhu i zato Inter kasnije ne smije kiksati protiv Empolija, baš kao što nije ni Fiorentina u Palermu (3:1), što je iznimno vrijedna i teška pobjeda. Nažalost, osim Perice nitko od naših nogometaša nije tresao mrežu u Serie A, ali je zato Nikola Kalinić asistirao Josipu Iličiću za oba pogotka koja je zabio.

Inter je pak pobijedio Empoli 1:0 pogotkom Icardija u 45. minuti, a asistirao mu je naš Ivan Perišić. Marcelo Brozović također je igrao i dobio žuti karton u prvom dijelu.

REZULTATI:

Udinese - Atalanta 2:1
Milan - Bologna 0:1
Chievo - Roma 3:3
Juventus - Verona 3:0
Lazio - Carpi 0:0
Palermo - Fiorentina 1:3
Sassuolo - Frosinone 2:2
Empoli - Inter 0:1

>>'Devet igrača napušta Real Madrid, među njima su Ronaldo i Luka Modrić'

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

DA
Dankoo
18:56 06.01.2016.

sjajan je perica, da je sada euro nema sumnje da bi trebao bit treći centarfor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije