Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Stipe Perica karijeru nastavlja u Frosinoneu

Stipe Perica
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
20.07.2018.
u 14:33

Nakon dvije i pol sezone u redovima Udinesea, Stipe Perica karijeru nastavlja kao član Frosinonea

Hrvatski napadač Stipe Perica narednu će sezonu provesti u dresu novog člana elitnog razreda talijanskog nogometa Frosinonea, javljaju talijanski mediji. 

Nakon dvije i pol sezone u redovima Udinesea, Stipe Perica karijeru nastavlja kao član Frosinonea, momčadi koja je ovog ljeta izborila pravo na povratak u Serie A, zahvaljujući uspjehu u doigravanju protiv Palerma.

>> Pogledajte kako su četiri vatrena odala počast Hrvoju Ćustiću

Perica (23) je posuđen Frosinoneu do kraja aktualne sezone te će imati priliku provoditi još više minuta na talijanskim prvoligaškim travnjacima.

Perica je 2013. godine, nakon nastupa za Zadar, potpisao za engleski Chelsea te dvije sezone proveo na posudbi u nizozemskoj NAC Bredi, da bi se potom zaputio u Italiju. Zadranin ima  12 nastupa za hrvatsku U-21 vrstu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije