Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC naslov

Miočić: Bolji sam od Werduma, mogu ga pobijediti i postati novi prvak!

Stipe Miočić
Facebook/Stipe Miočić
23.06.2015.
u 16:46

"Sposoban sam i uvjeren da ga mogu pobijediti i postati novi prvak. Werdum je odličan na parteru, na nogama je dobar, ali sam brži od njega, bolje se krećem od njega i na nogama sam bolji od njega"

Stipe Miočić nastavlja svoju kampanju za dobivanje napada na pojas teškaškog prvaka koji od nedavno drži Fabricio Werdum, piše Fight Site. Brazilski BJJ čarobnjak je na UFC-u 188 ugušio hrvača Caina Velasqueza, no Stipu nije strah Werdumovih parteraških sposobnosti. On bi Fabricia zaustavio svojom brzinom i hrvanjem.

Stipe uistinu jest brz i snažan hrvač, no koliko bi imao uspjeha objasnio je u intervjuu za Submission Radio:

"Werdum se nije borio s nekim kao što sam ja.", izjavio je Miočić. "Sposoban sam i uvjeren da ga mogu pobijediti i postati novi prvak. Werdum je odličan na parteru, na nogama je dobar, ali sam brži od njega, bolje se krećem od njega i na nogama sam bolji od njega. On je nositelj crnog pojasa u BJJ-u, ali svejedno, ipak ću koristiti svoje hrvanje. Pametno ću raditi i neću se dovesti u lošu poziciju. Uvjeren sam da ću riješiti i neutralizirati što god Fabricio napravi."

Predsjednik UFC-a, Dana White, još nije odlučio hoće li Miočić ili Arlovski biti sljedeći izazivač. Nadajmo se da će Stipe dobiti title shot pa da protiv najboljeg pokaže za što je sve sposoban.

>>Želim se boriti s Nelsonom, Dos Santosom, Minotaurom i Overeemom

Komentara 1

RI
rikavac
22:05 24.06.2015.

polako Miocicu polako,da ne bude na kraju ko visoko leti nisko pada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije