Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGE ZAMISLI

Stipe Miočić novom prvaku potpuno nezanimljiv: 'Moram fanovima dati što zaslužuju'

Francis Ngannou
Reuters/Pixsell
05.04.2021.
u 19:55

Ne uspije li UFC dogovoriti borbu protiv Jonesa, kamerunski borac ima pričuvni plan, ali to opet nije meč s Miočićem.

Novi UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou otkrio je protiv koga prvo želi braniti naslov. Kamerunski nokauter je nedavno na UFC 260 priredbi pobijedio Stipu Miočića, te osvojio pojas prvaka. Ngannou je nokautom u drugoj rundi pobijedio američko-hrvatskog borca, no izgleda kako mu zasad ne namjerava dati priliku za revanš.

Još nakon meča je izjavio kako želi okršaj protiv bivšeg prvaka poluteške kategorije i po mnogima jednog od najboljih MMA boraca Jona Jonesa, piše CroRing.

No Bones još nije potpisao ugovor s UFC-om, a i traži posebno visok honorar za borbu protiv Predatora. No Ngannou vjeruje kako bi se Jones mogao ubrzo dogovoriti s poslodavcima, a onda mogu početi pregovori oko njihovog međusobnog okršaja.

Jon Jones želi tu borbu jer to će biti veliki meč, jedan od najvećih. Dugo je tu, dugo je prvak i to bi bila naša najveća borba. Pregovara i traži novac, za tako veliku borbu svi bi željeli veću plaću. I ja bih je htio, nije to ništa čudno – istaknuo je Ngannou te se osvrnuo na Jonesov sukob s UFC-om:

– Njihova svađa nije moj problem. Ja sam prvak i neću čekati da me netko izazove na borbu. Spreman sam, želim se boriti još dva puta do kraja godine. Nadam se da će mi okršaj protiv Jonesa biti prva borba u kolovozu, a drugu planiram u prosincu.

Ne uspije li UFC dogovoriti borbu protiv Jonesa, kamerunski borac ima pričuvni plan, ali to opet nije meč s Miočićem. Ngannou želi revanš protiv Derricka Lewisa koji ga je pobijedio 2018. godine.

– Mnogi su bili razočarani tom borbom. Moram fanovima dati što zaslužuju – podvukao je Francis Ngannou i naveo da bi čak volio u ring s Tysonom Furyjem ili nekim od top boksača.

Komentara 4

JA
JaZnam
17:08 07.04.2021.

Ma kao da se pita šta ovog afričkog rudara. Tko imalo prati zna da mu onaj šup.k White neće dati nikad priliku za revanš zato što Stipe nije sudjelovao u njegovom cirkusu.

ME
Meazza
23:55 05.04.2021.

Očekivano. Miočić je potpuno nesvjestan ozbiljnosti i reperkusija ušao krajnje nepripremljen u borbu koja je imala jednosmjerni ishod. I koja mu uopće nije bila potrebna. Vodstvo UFC-a je na sve načine htjelo uzeti pojas Miočiću i nisu se smirili dok to nisu učinili. On i njegov stožer nisu bili svjesni pregovaračkih kapaciteta i opcija. I to sam u uvjetima dok je Miočić bio prvak. Sada je ponižavajuće i teškim brutalnim porazom pokvario inače veliku karijeru. A to mu zaista nije trebalo. Visina honorara koja se sada spominje je 10-15 puta veća, a on je nepotrebno zazirao otvoriti pregovore, i na toj razini otići i do sukoba s UFC-om, i tako otići kao najveći svih vremena.

KU
kuacpalac
13:11 09.04.2021.

koja sramota i konstantno podcjenjivanje Stipe od strane Ufc....pa tko je Nganu da odlučuje očeli mu dat revanš.....e moj Dana (iako je napravia čuda u borilačkom sportu,pogotovo od covid -19)udri glavom uzid!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije