Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet u nevolji

Stipe Miočić prokomentirao najnoviji Jonesov skandal

Stipe Miočić
Foto: Screenshot
1/4
24.12.2018.
u 14:27

Jonesu je u tijelu pronađen nedopušten metabolit zbog kojeg je upravo odslužio 15-mjesečnu suspenziju

Kada analitičari, novinari, pa čak i drugi sportaši govore o UFC borcima koji su sigurno čisti i nikada ne uzimaju dopingom, ime Stipe Miočića uvijek je na samom vrhu!

Bivši UFC prvak uzoran je sportaš koji je svaki dopinški test koji je bio stavljen pred njega u dugoj karijeri uspješno prošao. Njegov fizički izgled je impresivan, ali u isto vrijeme prirodan i konstantan, pa je Miočić smatran uzoritim sportašem koji može biti primjer drugima.

To se ne može reći za Jona Jonesa, koji se ponovno našao u dopinškom skandalu. Teško je uopće reći kojem po redu. Jonesu je u tijelu pronađen nedopušten metabolit zbog kojeg je upravo odslužio 15-mjesečnu suspenziju. No ovaj put je USADA zaključila da je sve u redu i da se radi o ostacima ostataka pa Jones neće biti suspendiran, prenosi Fightsite.

S time se barem za sada ne slaže komisija u Nevadi koja Jonesu ne želi izdati licenciju. Zbog toga je UFC prisiljen preseliti čitav UFC 232 u kalifornijski Inglewood, gdje je na vlasti Jonesu sklonija komisija s Andyjem Fosterom na čelu.

Jonesov novi dopinški skandal prokomentirali su mnogi borci i drugi akteri iz MMA svijeta. Malo je reći da ne vjeruju bivšem prvaku i njegovim tvrdnjama da je čist.

Oko Jonesova novog pada oglasio se i naš Stipe Miočić. Bivši prvak i dalje čeka rasplet situacije na vrhu teške divizije i strpljivo čeka povratak. U međuvremenu prati što se događa s njegovom ''firmom''. A što misli o Jonesovu novom dopinškom skandalu? Komentirao ga je s tek nekoliko riječi! Kratko, ali jasno…

“Ja sam uvijek čist. Ja treniram i pijem Modelo”, napisao je Stipe.

Ključne riječi

Komentara 4

BA
barbaizamerike
15:03 24.12.2018.

Iznenadim se mnogo puta kad Amerima kazem da sam Hrvat jer vecina njih mi nakon toga spomene Stipu Miocica .Hvala Stipe ponosni smo zbog tebe

GV
golub Vaso
16:44 24.12.2018.

UFC je cirkus kao i oni kečeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije