Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO PRVAKA

Stipe Miočić ponosno pozirao dok je radio nešto što inače ne rade prvaci

Stipe Miočić
Foto: Facebook
1/6
30.08.2019.
u 21:17

Pokušao je to izbjeći, ali taj posao čuvamo za njega – otkrio je Jamie Meklemburg, Miočićev kolega, a ovaj put bilo je još i slađe jer je Miočić sve odradio s velikim osmjehom, ali i pojasom prvaka oko struka.

Stipe Miočić u Anaheimu je zasluženo vratio pojas teškaškog prvaka u UFC-u nokautiravši Daniela Cormiera u četvrtoj rundi. 

Time se Stipe vratio u raspravu za najboljeg borca svih vremena, ali po povratku u vatrogasnu postaju gdje obavlja svoj posao vatrogasca dočekala ga je standardna procedura kojom je Miočić još jednom dokazao kako je čvrsto na zemlji. 

– Uvijek se pobrinemo za to da prvog dana na poslu nakon borbe čisti zahode. Pokušao je to izbjeći, ali taj posao čuvamo za njega – otkrio je Jamie Meklemburg, Miočićev kolega, a ovaj put bilo je još i slađe jer je Miočić sve odradio s velikim osmjehom, ali i pojasom prvaka oko struka. 

>>> Pogledajte što je u intevjuu za Večernji TV rekao naš boksač Filip Hrgović

 


 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Joejordan
Joejordan
06:27 31.08.2019.

Stipe legenda si svaka ti čast.

RZ
Rocky.Zg
08:05 31.08.2019.

Sjajan lik, dobar čovjek, i veliki šampion. On je već legenda

MT
makan tahi
09:44 31.08.2019.

pa da, izmotava se tamo po ringu a ovdje pravi poso pati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije