Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Stipe Miočić i dalje čeka suparnika

Francis Ngannou i Stipe Miočić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
16.10.2017.
u 21:00

Najizgledniji izazivač našem Stipi Miočiću bit će pobjednik meča između Francissa Ngannua, trenutačno najveće atrakcije u teškoj kategoriji i Alistaira Overeema

Prošlo je godinu dana i pet mjeseci otkako je američki Hrvat Stipe Miočić osvojio teškaški naslov u slobodnoj borbi. Pobjednički UFC pojas osvojio je impresivnom pobjedom protiv Fabricija Werduma koji je u zadnje vrijeme sve glasniji u svojim namjerama i želji za uzvratom.

Zadnji put Stipe je naslov obranio prije pet mjeseci nokautirajući Juniora dos Santosa. Miočić se previše ne zamara pričanjima i čeka svog potencijalnog suparnika.Krajem ljeta stvarale su se brojna nagađanja vezane za zvijezdu poluteške kategorije Jona Jonesa.

Spektakularnim povratkom Jones je tražio borbu s Brockom Lesnarom, nakon čega bi mogao biti izazivač našem Miočiću. Na žalost, obožavatelji UFC-a neće dočekati ovu borbu, jer se u posljednji tren doznalo kako je Jones koristio nedopuštena  sredstva (steroid turinabol) čime je Američka antidopinška organizacija, stala na kraj snovima o epskoj borbi.

Nakon toga pojas je vraćen Danielu Cormieru koji je ranije u karijeri bilježio znatan uspjeh u teškoj kategoriji osvojivši naslov teškaša u organizaciji Strikeforce 2012. godine.

Kada se stišaju sva nagađanja najizgledniji izazivač našem Stipi Miočiću bit će pobjednik meča između Francisa Ngannoua, trenutačno najveće atrakcije u teškoj kategoriji i Alistaira Overeema, prvorangiranog izazivača kojeg je Stipe također nokautirao na događaju UFC 203.

Treba naglasiti kako je skromni vatrogasac iz Clevelanda zadnje tri borbe pobijedio nokautom u prvoj rundi pa ne čude poteškoće u pronalasku dostojnog protivnika.

Komentara 1

CE
centirion
06:39 17.10.2017.

Stipe rastepi to,ko Šokac orgulje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije