Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC spektakl

Stipe Miočić doznao datum kada se bori protiv Francisa Ngannoua

Stipe Miočić i Francis Ngannou
Foto: Fightsite
1/6
07.12.2017.
u 15:40

UFC je očito uspio izgladiti sve probleme oko ugovora s Miočićem te su u nekoliko posljednjih dana finiširali sve dogovore

Stipe Miočić će brani pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji protiv prvog izazivača Francisa Ngannoua 20. siječnja na UFC-u 220 u Bostonu, piše Fightsite. Vijest je prvi donio MMAjunkie, a kasnije je potvrđena i od MMAFightinga.

UFC je očito uspio izgladiti sve probleme oko ugovora s Miočićem te su u nekoliko posljednjih dana finiširali sve dogovore. Na istoj priredbi se sastaju Daniel Cormier i Volkan Özdemir koji će činiti “co-main” event večeri.

Stipe Miočić i Francis Ngannou
1/8

Stipe u profesionalnoj karijeri ima 17 pobjeda i 2 poraza te trenutačno plovi na pet uzastopnih slavlja. Još ga samo jedna pobjeda dijeli od rekordnog najvećeg broja obrana naslova (3) u elitnoj promociji teške kategorije. U posljednja dva nastupa je svladao Alistaira Overeema i Juniora dos Santosa, a prije toga je pojas osvojio pobijedivši Fabricija Werduma.

Ngannou je slavljem na UFC-u 218 protiv Alistaira Overeema zapečatio svoju poziciju prvog izazivača. U UFC-u ima šest nastupa i šest pobjeda prekidom. Sve mečeve osim onoga na Fight Night priredbi u Zagrebu je finiširao u prvoj rundi. Trenutačno je na profesionalnih 11-1.

 

And still...

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocicufc) on

Analitičari smatraju da se radi o jednom od najvećih teškaških “match upova” u povijesti UFC-a, a svakako jednim od najvećih UFC mečeva u 2018. godini.

Komentara 6

PU
pulizg
16:59 07.12.2017.

jedva cekam

Avatar pittbull
pittbull
18:01 07.12.2017.

Idemo Stipe,vrati ga gdje je poceo. Ako Stipe prodje prvu rundu,dobit ce ga ali se mora paziti da ne sjevne slucajno aperkat ili krose. Jedva cekam.

Avatar pittbull
pittbull
18:01 07.12.2017.

Idemo Stipe,vrati ga gdje je poceo. Ako Stipe prodje prvu rundu,dobit ce ga ali se mora paziti da ne sjevne slucajno aperkat ili krose. Jedva cekam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije