Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC-ov TEŠKAŠ

Stipe Miočić: Borim se u Cro Copovim gaćicama koje sam kupio preko interneta!

Stipe Miočić
17.09.2011.
u 13:17

Stipe Miočić (29 godina, skor 6-0), američki ultimate fight borac hrvatskih korijena potpisao je ovih dana ugovor s UFC-om te će taj teškaš prvi puta u ring protiv Joeya Beltrana 8. listopada.

U ekskluzivnom intervjuu za hrvatski borilački portal Fightsite.hr Miočić tvrdi:

- Cro Cop je legenda, no ja pokušavam stvoriti vlastito ime. Samo to što me stavljaju u istu rečenicu s njim je velika čast za mene!

Nastupaju u istim hlačicama, kockasto - crnim.

- Želim pokazati od kud sam i zato takve hlačice. Moj prijatelj ih je kupio preko interneta za mene kao poklon i od tada ih nosim. Ipak, za dvoboj u UFC-u sam dao dizajnirati vlastite hlačice. Također na sebi imaju šahovnicu i sve ostalo.

Teškaš koji ulazi u UFC mogao bi zaista i postati nasljednik Cro Copa, kojeg vrlo vjerojatno krajem listopada protiv Roya Nelsona očekuje i posljednja borba u karijeri.

- Napravit ću sve što mogu u tom pravcu, da naslijednim Mirka. Cro Cop je sjajan udarač i ako jednog dana mogu biti na njegovom nivou, to bi bio san.

Nagradna igra - odlazak na Cro Copov meč!

Ono što će zanimati Cro Copove navijače je da Fightsite.hr organizira nagradnu igru s prestižnom nagradom - odlaskom na borbu Cro Cop vs. Roy Nelson u Las Vegasu 29. listopada.

Nagrada je dvije avionske karte, dvokrevetna soba u hotelu s pet zvjezdica i VIP ulaznice za UFC 137. Cijeli intervju i detalje o nagradnoj igri pročitajte na Fightsite.hr.

Komentara 7

JS
jsveric
14:41 17.09.2011.

A što je s lektorima ? Gaćice, a ne gačice,ljudi moji !

OB
-obrisani-
16:01 17.09.2011.

stipe, dobices batine....

HS
Hrvatski sin
13:56 17.09.2011.

bravo stipe nemoj se sramit od kud si

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije