Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA NELSONA

Drviš objavio fotografiju koja otkriva kakva sjajna ekipa trenira s Cro Copom

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
04.04.2018.
u 19:20

Ekipa koja zajedno trenira u Cro Cop Gymu je naprosto nevjerojatna. Uz legendarnog Pride GP šampiona Mirka Filipovića, to je bivši IGF prvak Satoshi Ishii, ali i dva hrvatska MMA teškaša:

Bivši svjetski boksački prvak, a danas trener, Stipe Drviš, je na svom Instagram profilu objavio fotografiju s jednog od posljednjih treninga u Cro Copovoj dvorani u Gajnicama.

Ekipa koja zajedno trenira u Cro Cop Gymu je naprosto nevjerojatna. Uz legendarnog Pride GP šampiona Mirka Filipovića, to je bivši IGF prvak Satoshi Ishii, ali i dva hrvatska MMA teškaša: Saša Milinković i Ante Delija. Naravno, na fotografiji se nalazi i Mirkov udarački trener Stipe Drviš, piše Fightsite.

Podsjećamo kako Mirka vrlo brzo u Londonu očekuje debi u Bellatoru. Filipović će na jubilarnom Bellatorovom 200. eventu ukrstiti rukavice sa starim znancem Amerikancem Royom Nelsonom.

I Deliju uskoro čekaju zahtjevni ispiti. U svom debiju za RIZIN, koji ćemo gledati 6. svibnja, Delija će ukrstiti rukavice s opasnim Ricardom Praselom. Bit će to prvi nastup za Dubrovčana nakon duge pauze radi teške ozljede.

A dugu pauzu je imao i Saša Milinković. On se nedavno uspješno se vratio profesionalnim borbama pobjedom u njemačkom Karlsruheu, gdje je bio bolji od Seada Kahrovića prekidom u prvoj rundi. Milinkoviću je ovo bio prvi nastup nakon gotovo četiri godine.

U svakom slučaju Filipović nije mogao zamisliti bolju ekipu od ove koju je skupio za pripreme za meč s “Big Countryjem” koje su u punom jeku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije