Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji pressing by Igor Štimac

Štimac vodi talk show na Večernji TV-u: U prvoj emisiji gost je Ćiro!

Večernji TV: Igor Štimac
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
1/3
24.05.2018.
u 11:30

Specijalizirani sportski talk show jedan na jedan u kojem će proslavljeni reprezentativac ugostiti 11 zanimljivih gostiju iz svijeta sporta. Emisije će se prikazivati na Večernji TV-u i Sportskoj televiziji. Prva emisija u kojoj je gost Ćiro Blažević bit će prikazana u petak 25. svibnja u 14 sati

Igor Štimac vraća se na nogometnu scenu. Za sada još ne kao trener ni kao izbornik, nego ponovno u ulozi po kojoj je postao upečatljiv i prepoznatljiv, onoj – TV voditelja.

Večernji pressing by Igor Štimac bit će specijalizirani sportski talk show jedan na jedan u kojem će proslavljeni reprezentativac i bivši nogometni izbornik ugostiti 11 zanimljivih gostiju iz svijeta sporta, prije svega nogometa, u emisijama koje će se emitirati na Večernji TV-u i Sportskoj televiziji. Prva emisija u kojoj gostuje trener svih trenera Ćiro Blažević bit će prikazana u petak 25. svibnja u 14 sati na Vecernji.hr.

– Moje iskustvo pojavljivanja pred kamerom dulje je od deset godina. Uistinu mi je i onaj prvi poziv s HTV-a za stalno stručno komentiranje utakmica bio izazov u kojem sam se jako dobro snašao i napravio to tako da od tada u meni tinja ambicija da dam vlastiti doprinos nogometu i općenito sportu razgovorima s eminentnim sugovornicima. Jer, razgovor o problemima nogometa koji ga tište i o načinu rješenja problema može potaknuti boljitak tog sporta – kazao je Štimac u razgovoru za Večernji list.

Vi ćete u svojoj emisiji ponuditi nešto drukčiji koncept od HTV-ova Stadiona, imat ćete sugovornika licem u lice.

– Puno je lakše govoriti kad nemate onoga o kome govorite pred sobom za stolom, jer on vam ne može replicirati. Razmišljajući o onome u što se upuštam, želja mi je ne biti voditelj emisije, nego biti dobar sugovornik i u razgovorima otvoriti teme koji nisu bile dostupne javnosti. Nikad s namjerom da se nekoga uvrijedi, omalovažava ili diskreditira, nego govoriti o stvarima kojima sam i ja bio sudionik, koje javnost nikad nije dokučila, a koje nisu toliko bolne da ne bi mogle biti puštene u eter. Bit ću izravan, onakav kakav sam s tim dragim ljudima i prijateljima iz nogometa i kad nema kamera. Naglasak ćemo staviti na postignuća, na ono što je hrvatski nogomet dao do sada, jer sugovornici će biti redom iz aleje velikana hrvatskog nogometa, a premalo se akcenta stavlja na to. Govorit ćemo i o aktualnim pitanjima hrvatskog nogometa, problemima i načinu njihova rješavanja - naglasio je Štimac.

Radi li izbornik Zlatko Dalić pod golemim pritiskom?

– U odnosu na sve bivše izbornike, na Zlatku je najmanji pritisak. Doživljen je u javnosti poput božanstva, vrlo pozitivno, možda zato što nije bio toliko slavan kao igrač, što nije sudjelovao više u ovim nedaćama hrvatskog nogometa u zadnjih deset godina. Daleko od hrvatskih neprilika razvijao se kao trener i u pravom je trenutku sjeo je na klupu reprezentacije, u trenutku kada igrači ne mogu podbaciti. Definirao je i utvrdio svoj status uspjehom u baražu što je jasno dovelo do toga da se od njega puno očekuje. Međutim, sad je pred njim najteže razdoblje, jedino razdoblje u kojemu se može valorizirati rad izbornika, u kojemu će na raspolaganju imati kadar igrača koji su njegov izbor i četiri tjedna da ih pripremi za već poznate suparnike u smislu varijanti igre. Tek nakon toga možemo govoriti o radu Zlatka Dalića - rekao je Igor Štimac za Večernji list.

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:31 24.05.2018.

bilo bi dobro kada bi taj termin ali po mogućnosti utorkom ili drugim radnim danom bio dodijeljen i drugom laprdalu bez pokrića - Jošku međunošku Jeličiću... a bilo bi idealno da je po mogućnosti u 8 ili 9 ujutro radnim danom kada bi ih gledali samo članovi uže rodbine.

BL
blekpanther
17:49 24.05.2018.

Ajde Igore malo promisli kako si ti bio docekan svi protivnici Mamic Z. su vidili u tebi spasitelja, a na kraju nista. Hijene su bile krenule na Dalica svom zestinom ali kad su vidili damu nemogu odbiti ni pera vratili se u jazbine! I sad zalegli u zasjedu, pa izmisljaju neke Barisice i Sose. A i tu vam je previse nadmocan odgovorom da doticni imaju vremena! Nije naletio na nagaznu kao ti sa Radosevicem u Belgiji. Pa izgubio ti a i on mozda normalnu karijeru!

ZA
zagabria1
20:21 24.05.2018.

Hoće li bit tučnjave u studiju ili to nije planirano nego bude spontano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije