Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI HRVATSKI IZBORNIK

Štimac potpuno očarao Indijce, zbog njega su ovo napravili prvi put u 175 godina!

Igor Štimac
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
11.09.2019.
u 22:00

- Times of India to je prvi put napravio u 175-godišnjoj povijesti. To je velika promjena i ne čudi da se zbog toga osjećam dobro - rekao je bivši hrvatski izbornik.

Izbornik Indije Igor Štimac jučer je sa svojim nogometašima napravio pravi podvig odigravši u Dohi 0:0 s favoriziranim Katarom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2020. godine. A koliki su Katarci bili favoriti svjedoči i podatak da su kladionice nudile tečaj od svega 1.05 za pobjedu prvaka Azije.

Indijce je ovaj remi toliko impresionirao da su novine Times of India koje se prodaju u tri milijuna primjeraka prvi put cijelu udarnu stranicu sporta posvetili nogometnoj reprezentaciji.

- Times of India to je prvi put napravio u 175-godišnjoj povijesti. To je velika promjena i ne čudi da se zbog toga osjećam dobro - rekao je bivši hrvatski izbornik.

"Hrabra nova Indija", piše navedena novina te dodaje da je više od polovice igrača u početnoj postavi protiv Katra igrači koje je Štimac otkrio.

No, pred Indijom i njhovim trenerom još je puno posla jer su u prvom kolu poraženi od Omana s 2:1. U njihovoj skupini još su Afganistan i Bangladeš s kojim će Indija igrati iduću utakmicu (15. listopada).

>> Pogledajte gostovanje Davora Šukera kod Igora Štimca u Večernjem pressingu


 
Ključne riječi

Komentara 11

BE
Beitsche1
22:24 11.09.2019.

Cestitke velikoj Hrvatskoj legendi Stimcu. Oslali spremni na posprdne Komentare prvo objavite vas zivotopis.

MA
maklin
08:11 12.09.2019.

Onaj tko uvede red i disciplinu indijcima je čudo, to je vrlo težak pothvat i svatko tko to radi ima moj poštovanje.

ON
Onomatopeja
22:55 11.09.2019.

Upravo tako, Stimac je legenda, a oni koji ga ne vole nekse napuse k...Da on vodi Hajduk, a ne orijuna bio bi bolji od Dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije