Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Štimac postao izbornik reprezentacije! Tamošnji mediji mu promijenili nacionalnost

Igor Štimac
Foto: Screenshot
1/4
09.05.2019.
u 15:42

Štimac je ostao u najužem krugu četiri kandidata (Šveđanin Hakan Ericson, Rumunj Albert Roca i Korejac Lee Ming-sung), a samo se Štimac pojavio na intervjuu osobno dok su ostali to odradili putem intervjua

Igor Štimac (51) postao je novi izbornik Indije.

O ovome se već duže vrijeme spekuliralo, a sada je sa Štimcem postignut usmeni dogovor, tvrdi portal NPNews koji je Štimcu promijenio nacionalnost i napisao da je Rumunj?

Foto: Screenshot

Štimac je ostao u najužem krugu četiri kandidata (Šveđanin Hakan Ericson, Rumunj Albert Roca i Korejac Lee Ming-sung), a samo se Štimac pojavio na intervjuu osobno dok su ostali to odradili putem intervjua. Za radno mjesto se prijavilo više od 250 trenera (otpali su Robert Jarni, Raymond Domenech, Sven Goran Eriksson, Sam Allardyce...)

Najveći konkurent Štimcu bio je Rumunj Roca koji je već radio u Indiji kao trener momčadi Bengaluru

- Izabrali smo Igora Štimca, nakon što ga je svaki član naše komisije ispitao i dobio zadovoljavajuće odgovore. Zadivljujuće se pripremio i pokazao je veliko znanje o indijskom nogometu i državi. I švedski trener Hakan Ericson bio je impresivan, oko Alberta Roce bilo je nekih prepreka oko budžeta, a Igor se pokazao najboljim rješenjem - rekao je predsjednik Tehničke komisije saveza Shyam Thapa.

>>> Poslušajte razgovor Igora Štimca i Davora Šukera za Večernji TV

 

Ključne riječi

Komentara 20

TA
tarzan
16:37 09.05.2019.

Haha od Indije. Teško da je lošiju reprezentaciju mogao preuzeti

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:33 09.05.2019.

Čestitam Štimcu, a ujedno koristim priliku čestiti svim čitateljima Večernjega lista Dan Europe i Dan pobjede nad fašizmom i nacizmom!

NE
Neutralac
19:58 09.05.2019.

Koji naslov? A ja mislio engleske repke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije