Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA HRVATA

Štimac pobjeđuje i kad je na njega koeficijent 6.50, a ovo se u Indiji nikad nije dogodilo

(SP)QATAR-DOHA-FOOTBALL-FIFA AFC-JOINT QUALIFICATION
yangyuanyong
24.10.2021.
u 23:27

Inače, na čelu mlade reprezentacije Omana je 35-godišnji Dario Bašić, mladi hrvatski trener i bivši izbornik U-17 nogometne reprezentacije Hrvatske.

Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac kreator je istinske senzacije azijskoga nogometa, a ona se dogodila u Indiji.

Tamo je hrvatski nogometni stručnjak U-23 reprezentacijom Indije ostvario je pobjedu nad Omanom 2:1. Inače, to je bio početak kvalifikacija za Azijski kup, a na tom turniru mlada indijska izabrana vrsta još nikad nije nastupila!

Inače, na čelu mlade reprezentacije Omana je 35-godišnji Dario Bašić, mladi hrvatski trener i bivši izbornik U-17 nogometne reprezentacije Hrvatske. Treba dodati da su osim Indije i Omana u skupini su još Ujedinjeni Arapski Emirati i Kirgistan. 

Činjenicu da je pobjeda Štimčeve momčadi bila neočekivana potvrđuje i podadak da je na kladionicamakoeficijent na njihovu pobjedu bio čak 6.50.

Plasman na prestižni Azijski kup izborit će prvoplasirana reprezentacija, a to natjecanje je na rasporedu u lipnju iduće godine.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
linkser2
07:10 25.10.2021.

a tu je čudno što je jedna Indija, koja ima 1,4 mlrd stanovnika pa samim tim i mogućnost neke selekcije od nekih desetak koliko-toliko talentiranih klinaca, pobijedila mali Oman sa trenerom za kojeg niti u Hr nitko nije čuo, ili je čudan koeficijent koji je vjerojatno namješten kao i velika većina tekmi...a u stvari je čudan samo naslov, moglo bi se zaključiti da je dobio Engleze, Španjolce.... barem Norvežane... a još čudnije je staviti ovakav naslov u "ozbiljnje" novine...ali šaka eura i ćevapi čuda rade..

MU
Mufljuz
01:40 25.10.2021.

Štimac i Bašić su nam mogli barem bacit dojavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije