Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se na Facebooku

Štimac žestokim komentarom mnoge u Hajduku dignuo na noge: Gubite se!

Igor Štimac
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
23.10.2020.
u 09:58

"Islamovići, Baletići i Rilovi, vrijeme je da sa svojim ideolozima – sociolozima dokažete koliko volite klub u koji se zaklinjete. Gubite se i više se ne vraćajte", napisao je na Facebooku

Igor Štimac, nekadašnji igrač Hajduka, a kasnije trener te sportski direktor, oglasio se oko ponoći i preko Facebooka kritizirao način vođenja Hajduka.

Podijelio je i stranicu "Bit će Bili što su bili", u kojoj stoji zahtjev za prodaju dionica Š.D.D. Hajduk u portfelju većinskog vlasnika Grada Splita.

"U potpunosti podržavam ovu peticiju jer vrijeme je da grad, odnosno gradonačelnik i njegovo vijeće kao većinski vlasnik HNK Hajduk konačno preuzmu odgovornost i stvore preduvjete za promjene. 

Dosta je bilo improvizacija, pametovanja i neodgovornog ponašanja.

Vrijeme je da udruga NH sa svojim dokazano neuspjelim modelom narodnog kluba prestane maltretirati veliku većinu navijačkog puka koji osam godina sluša samo obećanja i prazne priče.

Islamovići, Baletići i Rilovi vrijeme je da zajedno sa svojim ideolozima – sociolozima dokažete koliko volite klub u koji se zaklinjete, gubite se i više se ne vraćajte.

Dinamovo proljeće u Europi davno je došlo, a naše s vama neće nikada!!!

S vašim upravljanjem, Hajduk ne može zakoračiti na dugu cestu – može se tek nastaviti voziti u kružnom toku", napisao je Štimac.

U potpunosti podržavam ovu peticiju jer vrijeme je da grad, odn. gradonačelnik i njegovo vijeće kao većinski vlasnik HNK...

Objavljuje Igor ŠtimacČetvrtak, 22. listopada 2020.

Komentara 12

DH
dalibor.hren
10:58 23.10.2020.

Kružni tok, rotor ili giro di okolo!!!

IV
ivan968
13:25 23.10.2020.

Točno,Udruga nas hajduk je najveca stetocina u povijesti Hajduka. Mozda neki to rade ne svjesno a neki planski,sve jedno ali su štetocine

RE
RedTree
13:31 23.10.2020.

Štimac je kao sportski direktor bio loš i ne želim ga u rukovodstvu kluba, ali ovdje je u pravu sto posto. Kada vidiš da klubovi ala Midtjaland, dinamo, zvezda igraju lp i Europu non stop a mi izgubljeni među Goricama, šibenikima i Renova. Prošlo je vrijeme kad se moglo držati igrača do 28. i kad su državne tvrtke financirale sport. Bez ozbiljnog kapitala i ozbiljne uprave i struke nema danas rezultata. Navijači Hajduka bi dali sve za velike europske okršaje bez kojih smo puni 25 godina. P. S. Hajduk je preozbiljan i velik klub da bi s njim igrali neki gloveri, kolumbijci ili neki mutni gazda, Hajduku treba ozbiljan investitor, koji poštuje osnovne vrijednosti Hajduka i njegove povijesti i tradicije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije