Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dlake na jeziku

Štimac: Žao mi je Pamića, Istra je Mamićeva prćija!

10.05.2015., stadion Aldo Drosina, Pula - MAXtv 1. HNL, 33. kolo, NK Istra 1961 - NK Zadar. Treneri Igor Stimac i Igor Pamic.  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
12.05.2015.
u 13:29

RAČUNICA
: Puno se toga zna – Istra računa na bod protiv Dinama i tri protiv Zagreba

Trener Zadra Igor Štimac, dan nakon što ga je u Puli trener Istre Igor Pamić izbacio iz takta optužbom da Zadru pomažu suci, osuo je paljbu iz svih oružja.

– Bio sam jako neugodno iznenađen, Pamićeve riječi za mene su bile kao grom iz vedra neba. Nisam to očekivao, nije bilo razloga, posebno što su suci cijelu utakmicu gurali Istru. Pa, naravno da sam otišao s tiskovne konferencije, nisam želio tamo biti – kazao je Štimac.

Posebno su ga ogorčile Pamićeve optužbe da je Zadar dobio deset bodova zbog sudačkih pogrešaka.

– Ma, sve je vidljivo. Greške sudaca bodovno su Zadru donijele tri boda, i to onaj bod u Splitu kada je bio prekršaj Jerbića pri golu i dva boda protiv Slaven Belupa kada smo dali gol rukom. Volio bih da se napravi sudačka ekspertiza svih grešaka, neka se zbroji koliko smo bodova dobili, a koliko izgubili. Gdje je onaj poništeni gol protiv Hajduka pri vodstvu od 2:0, što je s prekršajem nad Ješom kada smo primili gol u Osijeku. A što reći o tome da Krstanovića već sedam utakmica jašu kao nikoga, a prekršaja nigdje. Što je s ovom utakmicom u Puli u kojoj nije sviran jedanaesterac za nas i nije isključen njihov igrač nakon udaranja. Nama se svaki kontakt s protivnikom svira prekršaj – počeo je nabrajati Štimac.

A onda se okrenuo Pamiću.

– Zaboravlja da je Zadar izbacio iz lige s tri neregularna pogotka. Sada priča o utakmicama u Zadru protiv Osijeka i Istre, govori o nekim dvojbenim situacijama, a trebali su i oni i Osijek primiti sedam golova. Žao mi ga je, o čemu on priča... A oni su kao klub obična Mamićeva prćija. Meni je Igora žao, Dinamo mu kupi igrača, dobije novac za preživljavanje pa mu tog igrača vrati nakon tri dana. I još doda dvojicu. Stoga razumijem njegovu žalost. Govori o nama, a mi smo klub koji stvara, koji nema problema sa stavljanjem u zapisnik svojih mladih igrača. Nismo poput Istre ili Lokomotive, nosimo se sa svojim teškoćama, prihvaćamo greške protiv nas i u našu korist, ali nismo licemjeri kao oni. Pa Pamić se cijelo proljeće nabacuje blatom na Zadar, a o nama se priča cijelo proljeće, ali zbog naših igara – rekao je Štimac.

Ne pokušava zbrajati bodove, Štimac i Zadar idu iz utakmice u utakmicu, pa na kraju što bude.

Pamićev optimizam mi je jasan, jako dobro znam odnose u hrvatskom nogometu. Oni planiraju bod protiv Dinama i tri protiv Zagreba, možda će mu to biti dosta. Mi idemo utakmicu po utakmicu – kaže Štimac.

>>Štimac napustio konferenciju nakon burne rasprave s Pamićem!

Komentara 12

MA
Majur
13:50 12.05.2015.

Eh da, kad je umjetno napumpani ego povrijeđen istinom,onda i samoprozvani frajeri kao štico pokazuju da su obične plačipi.ke.....

ZU
zulika
14:55 12.05.2015.

strasan trener taj Stimac😂

ŠU
šušnjar
15:17 12.05.2015.

Ako je Istra Dinamova prčija,omda je Štimac i Zadar prčija Jajduka i Rijeke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije