Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje modrih

Štimac: Impresioniran sam! Ovo je najbolji Dinamo zadnjih godina

Dinamo - Fenerbahče
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
20.09.2018.
u 23:20

- Ovo je najbolji Dinamo koji sam gledao zadnjih godina!, uskliknuo je Igor Štimac, stručni komentator Arena Sporta

Nogometaši Dinama pobjedom su otvorili natjecanje po skupinama Europske lige. Na Maksimiru su pobijedili Fenerbahče s 4:1 i tako najavili lijepu nogometnu jesen.

Nenad Bjelica zračio je optimizmom prije početka susreta, a na kraju je bio zadovoljan izvedbom svojih nogometaša. A s njim se složio i Igor Štimac.

>>Pogledajte intervju s Nikom Čekom

- Ovo je najbolji Dinamo koji sam gledao zadnjih godina!, uskliknuo je Igor Štimac, stručni komentator Arena Sporta, već na poluvremenu.

Bivši hrvatski izbornik bio je oduševljen onime što plavi rade na terenu.

- Impresioniran sam! Hajrović i Olmo svoj posao rade fenomenalno, vezni red je siguran, a Theophile Catherine... Napokon stoper s kojim je Dinamo pogodio! Dobar je koliko svi prethodni stoperi koje je kupovao prijašnjih godina zajedno!

Na kraju je Dinamo ostvario uvjerljivu pobjedu i s tri boda krenuo u novu europsku sezonu.

Ključne riječi

Komentara 20

AR
Artukovic
00:06 21.09.2018.

Bila je ovo predivna vecer na Maksimiru.....ponovilo se

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:14 21.09.2018.

Ja bi tak rad bila Zagrepčanka a ovak sam zamazanka 😍

Avatar Malji
Malji
05:36 21.09.2018.

Olmo i Perišić dobra kombinacija za repku,tu je i golman ma klinci grizu a sto bi tek u reprezentaciji,svi pomlađuju repke i sve se brze igra nema dosadnog tika taka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije