Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briga Amerikance...

Stigli turisti, a s njima i kaos usred pandemije: Vi ste gomila idiota, točka!

Jezero Ozarks
Foto: Screenshot
25.05.2020.
u 16:34

Policija je na upite novinara odgovorila da trenutačno nije u mogućnosti upozoravati građane da bazene ne prevraraju u mravinjake

Svjetska javnost opet je šokirana ponašanjem dijela Amerikanaca koji su praznik Dan sjećanja iskoristili kako bi se pošteno natulumarili unatoč tome što se Sjedinjene Američke Države nalaze usred pandemije izazvane koronavirusom.

Posebno je žestoko u odmaralištima na jezeru Ozarks, gdje gostima nije niti na kraj pameti pridržavati se bilo kakvih mjera opreza u trenucima dok se SAD bliži brojci od stotinu tisuća preminulih (zaraženih je preko milijun i šest stotina tisuća građana).

Savezna država Missouri još je prije tri tjedna donijela odluku o ukidanju karantene, ali su stručnjaci unatoč popuštanju mjere građane upozorili da se nastave pridržavati svih preporuka, poglavito socijalnog distanciranja.

Policija je na upite novinara odgovorila da trenutačno nije u mogućnosti upozoravati građane da bazene ne pretvaraju u mravinjake, u prvome redu stoga što su odmarališta preplavili turisti, a s njihovim je dolaskom povećana i stopa kriminala.

Sljedeći prizori doista su mnoge šokirali, a od slavnih osoba dosad je najžešću kritiku 'partijanerima' upustio Meyers Leonard, NBA zvijezda i član Miami Heata:

- Vi ste gomila idiota. Točka - napisao je košarkaš, čiji je komentar u manje od 24 sata podržalo gotovo 50 tisuća ljudi. 

Komentara 22

SN
snovakor
17:35 25.05.2020.

Oni nisu slobodni ljudi, nego zatucani, ko i pojedinci u Europi i u cijelom svijetu, nije ih briga za njihove najmilije, nije im stalo do svojih a o njihov općem znanju neću ni govoriti .... i ako i u Europi narod sve više i više zatupljuje....

Avatar patkovic
patkovic
17:03 25.05.2020.

pametno , tako će postat vodootporni na gripu

AT
atlantisind
17:00 25.05.2020.

kolateralna steta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije