Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVI SE POJAČAVAJU

Stigle loše vijesti za Modrića! Real mu već pronašao zamjenu?

Barcelona Real Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
15.11.2018.
u 17:33

Palacios je 20-godišnji veznjak, a slovi kao novi veliki talent južnoameričkog nogometa i pred potpisom je za Real.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez već je pronašao prvo pojačanje - stiže Exequiel Palacios iz River Platea.

Palacios je 20-godišnji veznjak, a slovi kao novi veliki talent južnoameričkog nogometa. Navodno će potpisati ugovor do 2024. godine što znači da Real ozbiljno računa na njega, a pregovore između klubova potvrdio je Rodolfo D'Onofrio, predsjednik River Platea.

To je loša vijest za Luku Modrića koji bi mogao ostati bez mjesta u momčadi. Španjolski Don Balon navodi da je hrvatski kapetan pao u formi nakon sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Don Balon piše i da bi Modrić mogao napustiti Real. Kao opcije spominje se Inter, ali i američki MLS i Kina gdje bi mogao uzeti velik novac. Perez navodno ne bi imao ništa protiv ako za Modrića dobije 30-ak milijuna eura.

>> Pogledajte što je Modrić rekao uoči utakmice sa Španjolskom

Ključne riječi

Komentara 51

DC
DC
17:42 15.11.2018.

Koja je svrha ovog clanka?

CG
crna.guja10
17:45 15.11.2018.

Bravo VL! Što će sada Modrić, dajte istražite ,iz pouzdanih izvora kako vi to znate. Da neće možda u ajduk?!

DU
Deleted user
17:57 15.11.2018.

Neznam čemu služe ovakvi članci prije jedne takve utakmice. Sko nisu zlonamjerni onda su autori ovakvih tekstova sve samo ne novinari hrvatskog tiska. Idiotizam da veći ne može biti. E baš svašta, iako vjerujem da se Modrić i društvo na ovakve hohštaplerske natpise ni ne osvrću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije