Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ JUVENTUSA

Stigle loše vijesti za Marija Mandžukića! Ovo mu se sigurno neće svidjeti...

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.02.2019.
u 13:07

Trener Juventusa Massimiliano Allegri za Atletico je pripremio posebnu taktiku u kojoj nema mjesta za našeg Marija Mandžukića.

Pred nogometašima Juventusa za dva tjedna bit će težak posao - moraju nadoknaditi 0:2 protiv Atletico Madrida iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri zbog toga je pripremio posebnu taktiku u kojoj nema mjesta za našeg Marija Mandžukića.

Naime, talijanski mediji pišu da će stara dama promijeniti formaciju iz 4-3-3 u 4-4-2 ili 3-5-2. U prvoj formaciji bi na krilima igrali Douglas Costa i Bernardeschi, a u napadu Ronaldo i Dybala. Kod formacije 3-5-2 udarni tandem činili bi Ronaldo i Dybala.

Ova se odluka objašnjava time da je Mandžukić igrač za šesnaesterac, dok su Juventusu protiv Atletica potrebni igrači koji mogu proći u situaciji "jedan na jedan".

Inače, Mandžukić je ove sezone odigrao šest utakmica u Ligi prvaka i zabio jedan gol. Bilo je to za pobjedu nad Valencijom (1:0).

>> Pogledajte Mandžukićev doček u Slavonskom Brodu

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
18:11 28.02.2019.

Super Mario je uvjek super Mario, vidit ćemo za dva tjedna dali je vijest istinita.

PR
prajdali100
17:45 28.02.2019.

Sa Mandžom ili bez njega, nitko ne može pobijediti Simeonea 3: 0.Juve je out !!!

IL
ilijan
17:57 28.02.2019.

Svakako će ispasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije