Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SLUČAJU POVOLJNE SITUACIJE

Stigla odluka! Vaterpolo u Hrvatskoj kreće 24. lipnja

Jug Mladost vaterpolo
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
10.05.2020.
u 22:00

Hrvatski vaterpolo savez navodi da će natjecanje biti moguće samo u slučaju povoljne epidemiološke situacije i odobrenja Stožera civilne zaštite

Upravni odbor hrvatskog vaterpolskog saveza usvojio je kalendar natjecanja do kraja sezone, po kojem bi vaterpolo, poslije nogometa, bio drugi ekipni sport koji nastavlja s natjecanjima u Hrvatskoj.

Upravni odbor je odlučio da bi se utakmice četvrtfinala prvenstva Hrvatske trebale igrati 24. lipnja, a finalne utakmice od 18. srpnja do 1. kolovoza ove godine. Finale se igra na tri pobjede.

Određen je i termin završnog turnira Regionalne lige koji bi se trebao igrati u Dubrovniku 11. srpnja.

Hrvatski vaterpolo savez navodi da će natjecanje biti moguće samo u slučaju povoljne epidemiološke situacije i odobrenja Stožera civilne zaštite. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CarolIE93
CarolIE93
19:49 11.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​o​k​.​c​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije